Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
42
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Wydawca
-
Rocznik
1994
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
42
artykuł:
Wplyw retardantow na wzrost i plonowanie salaty kruchej uprawianej na nasiona
(
Sokolowska A.
,
Borkowski J.
), s. 5-17
artykuł:
Wplyw sposobu stosowania gibereliny na rozwoj roslin i wysokosc plonu nasion salaty odm.Dippego
(
Sokolowska A.
), s. 19-28
artykuł:
Przydatnosc odmian szparaga do uprawy na zielone wypustki
(
Knaflewski M.
,
Biniek A.
), s. 29-38
artykuł:
Ochrona ogorka przed maczniakiem rzekomym [Pseudomonas cubensis] z uwzglednieniem odmian wrazliwych i odpornych
(
Robak J.
,
Doruchowski W. R.
), s. 39-45
artykuł:
Wplyw niektorych zapraw chemicznych na Rhizobium phaseoli
(
Pieta D.
,
Pastucha A.
), s. 47-52
artykuł:
Wplyw herbicydow stosowanych doglebowo na plon chrzanu [Cochlearia armoracia L.], stopien zniszczenia chwastow i trwalosc przechowalnicza
(
Dobrzanski A.
,
Palczynski J.
,
Adamicki F.
), s. 53-63
artykuł:
Reakcja chwastow i marchwi [Daucus carota L.] na linuron i prometryne stosowane z dodatkiem adiuwanta Atpol
(
Dobrzanski A.
,
Anyszka Z.
), s. 65-75
artykuł:
Wplyw kontrolowanej atmosfery na jakosc i przechowywanie papryki
(
Adamicki F.
,
Horbowicz M.
,
Dobrzanska J.
), s. 77-85
artykuł:
Wplyw nawozenia azotowego na jakosc selerow korzeniowych przechowywanych i mrozonych
(
Michalik H.
,
Umiecka L.
,
Bakowski J.
,
Rumpel J.
), s. 87-100
artykuł:
Wplyw niektorych operacji technologicznych na wydajnosc i jakosc pieczarek blanszowanych i skladowanych w zalewie
(
Czapski J.
), s. 101-119
artykuł:
Zabezpieczanie elementow drewnianych w pieczarkarniach. Cz.III. Skutecznosc preparatu Mycetox AL
(
Wazny J.
,
Szymanski J.
,
Szudyga K.
), s. 131-137
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.