Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
01
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Wydawca
-
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Castor Rex rabbit meat utility and quality
(
Rybarczyk A.
,
Kortz J.
,
Kalisinska E.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
,
Myslek P.
,
Bartyzel B.
)
artykuł:
The growth of Listeria monocytogenes in raw-meat sausages
(
Dabrowski W.
,
Czeszejko K.
,
Boguslawska-Was E.
,
Medrala D.
)
artykuł:
Zawartosc histaminy w mlecznych napojach fermentowanych
(
Czerniejewska-Surma B.
,
Zochowska J.
), s. 5-12
artykuł:
Gronkowce w zywnosci pochodzenia wodnego
(
Daczkowska-Kozon E.
,
Lapinska K.
,
Dabrowski W.
,
Koronkiewicz A.
,
Zawodna L.
), s. 13-18
artykuł:
Wystepowanie drobnoustrojow z rodzaju Listeria w wybranych surowcach, polproduktach i produktach rybnych
(
Dabrowski W.
,
Daczkowska-Kozon E.
,
Koronkiewicz A.
), s. 25-28
artykuł:
Porownanie przydatnosci technologicznej wybranych miesni kurczat do produkcji wyrobow masowanych
(
Gajowiecki L.
,
Lachowicz K.
,
Zych A.
,
Sobczak M.
,
Kotowicz M.
,
Zochowska J.
,
Klos B.
), s. 29-34
artykuł:
Wartosc technologiczna skarpa Psetta maxima [L.] Cz.I. Sezonowe wahania wydajnosci czesci jadalnych
(
Kolakowski E.
,
Podolski T.
,
Bednarczyk B.
), s. 35-43
artykuł:
Porownanie tekstury i wlasciwosci reologicznych drobnorozdrobnionych kielbas wyprodukowanych z miesa o roznej zawartosci tkanki lacznej
(
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Sobczak M.
,
Zych A.
,
Prejusz P.
,
Ziemska W.
), s. 45-51
artykuł:
Wplyw sezonu polowu i stanu dojrzalosci gonad na teksture miesa sledzi baltyckich [Clupea harengus membras L.]
(
Lachowicz K.
,
Kolakowski E.
), s. 53-57
artykuł:
Wplyw kontrolowanej suplementacji diety wybranymi witaminami na niektore skladniki i enzymy przemian bialkowych we krwi i tkankach szczura
(
Sadowska J.
,
Serwotka J.
), s. 65-71
artykuł:
Ocena spozycia witamin przez studentow Akademii Rolniczej w Szczecinie
(
Seidler T.
,
Aleksiewicz A.
), s. 73-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.