Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
08
Czasopismo
Zeszyt Naukowy. Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wydawca
-
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Marketing produktow markowych w turystyce
(
Bosiacki S.
), s. 11-24
artykuł:
Leasing: usluga finansowa, czy forma sprzedazy?
(
Kramarek M.
), s. 25-39
artykuł:
Przeksztalcenia wlasnosciowe przedsiebiorstw panstwowych metoda prywatyzacji bezposredniej
(
Tluchowski W.
), s. 41-48
artykuł:
Kolokacja i definiowanie kompetencji zespolu rozwoju nowego produktu
(
Rutkowski I. P.
), s. 49-60
artykuł:
Benchmarking jako sposob poprawy w dziedzinie jakosci i konkurencyjnosci firm
(
Dolata M.
,
Gora J.
), s. 61-73
artykuł:
Rentownosc spoldzielni mleczarskich w latach 2002-2003
(
Bieniarz A.
,
Czerwinska-Kayzer D.
), s. 75-83
artykuł:
Wspolczesne patologie organizacji - zagrozenia bezpieczenstwa przedsiebiorstwa
(
Galicki J.
), s. 85-94
artykuł:
Problematyka budowy kapitalu spolecznego w Polsce
(
Fazlagic A.
), s. 95-106
artykuł:
Zakres i znaczenie polityki strukturalnej w Polsce
(
Idczak J.
), s. 107-118
artykuł:
Mechanizmy funkcjonowania Funduszu Spojnosci Unii Europejskiej
(
Firich A.
), s. 119-133
artykuł:
Wielofunkcyjny rozwoj wsi i gospodarki rolnej w Polsce
(
Sikora J.
,
Jamrozowicz A.
), s. 135-143
artykuł:
Ekonomiczno-spoleczne aspekty dlugotrwalego bezrobocia w powiecie inowroclawskim w latach 1996-2003
(
Sikora P.
,
Grapatyn P.
), s. 145-155
artykuł:
Logistyka odpadow komunalnych
(
Tyc-Szmil K.
), s. 157-167
artykuł:
Ochrona srodowiska naturalnego w obliczu procesow globalizacji
(
Hardyjanska B.
), s. 169-186
artykuł:
Globalizacja na rynku zywnosci na przykladzie restauracji typu fast food
(
Adamczyk G.
,
Tarant S.
), s. 187-196
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.