Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
01
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Wydawca
-
Rocznik
1997
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Extraction from cereal grain soluble proteins with the high inhibitory activities against insects alpha-amylase
(
Warchalewski J. R.
,
Piasecka-Kwiatkowska D.
,
Madaj D.
)
artykuł:
Volatile sesquiterpenes as an indicator for toxigenic fusaria contamination
(
Jelen H.
,
Kaminski E.
,
Wasowicz E.
)
artykuł:
The application of near infrared reflectance spectroscopy [NIR] for determination of water content in meat products
(
Uchman W.
,
Kaczmarek-Duszek J.
,
Zabielski J.
)
artykuł:
Changes in contents and biological value of tocopherols in rapeseed deodorized condensates
(
Szeliga M.
,
Gogolewski M.
,
Piasecka-Kwiatkowska D.
)
artykuł:
The effect of rotational speed of bowl chopper knives on the quality of meat batter and sausages
(
Dolata W.
)
artykuł:
Mathematical description of growth of Escherichia coli in ground, salted and vacuum packed pork meat
(
Uchman W.
,
Danyluk B.
,
Zabielski J.
)
artykuł:
Liquid cultures of edible mushrooms as a method for reduction of nitrate contents in red beet juice
(
Grajek W.
,
Giebel H.
,
Lipowiecka G.
,
Walkowiak-Tomczak D.
)
artykuł:
Improvement of filtration rate of red beet juice by enzymatic treatment
(
Sip A.
,
Czapski J.
,
Grajek W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.