Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
60
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
60
artykuł:
Charakterystyka i roznicowanie drozdzy Saccharomyces cerevisiae. Czesc I. Metody tradycyjne
(
Misiewicz A.
,
Czuba J.
), s. 7-19
artykuł:
Charakterystyka i roznicowanie drozdzy Saccharomyces cerevisiae. Cz.II. Zastosowanie metod biologii molekularnej
(
Misiewicz A.
,
Czuba J.
), s. 20-36
artykuł:
Charakterystyka wlasciwosci probiotycznych bakterii kwasu mlekowego izolowanych z przewodu pokarmowego kurczakow
(
Zlotkowska H.
,
Juszczakiewicz D.
,
Misiewicz A.
), s. 37-51
artykuł:
Wplyw odmiany jeczmienia i warunkow slodowania na zawartosc prekursorow siarczanu dimetylu w slodzie
(
Salamon A.
,
Baca E.
), s. 52-65
artykuł:
Zawartosc beta-glukanu w slodzie w zaleznosci od miejsca uprawy jeczmienia
(
Michalowska D.
,
Baca E.
,
Kucharski T.
,
Klockiewicz-Kaminska E.
), s. 66-77
artykuł:
Produkcja ekstraktow chmielowych przy zastosowaniu etanolu w ekstraktowni Powisle w Kepie Choteckiej
(
Baranowski K.
,
Baca E.
,
Salamon A.
,
Michalowska D.
), s. 78-94
artykuł:
Oznaczanie witaminy B1 [tiaminy] w produktach spozywczych metoda HPLC z detekcja fluorescencyjna
(
Przygonski K.
), s. 95-104
artykuł:
Porownanie metod oznaczania kofeiny w kawach naturalnych
(
Bialas M.
,
Luczak H.
,
Jezewska M.
), s. 105-120
artykuł:
Oznaczanie azoksystrobiny w surowcach roslinnych
(
Szymczyk K.
,
Goszcz H.
,
Malczewska M.
,
Szteke B.
), s. 121-129
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.