Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Natural peptide substances as a factor reducing the incidence of storage pests - short report
(
Ciepielewska D.
,
Kordan B.
)
artykuł:
Optimization of ergosterol biosynthesis by Saccharomyces cerevisiae - choice of objective function
(
Cibis E.
,
Garncarek Z.
,
Miskiewicz T.
,
Rychtera M.
,
Borowiak D.
)
artykuł:
Effects of citric acid level, raw meat material composition and storage time on properties of sausage imitating salami - short report
(
Tyburcy A.
,
Lawecka A.
,
Grochalska D.
)
artykuł:
Properties of cation-saturated starch subjected to extrusion
(
Golachowski A.
,
Brzeski P.
)
artykuł:
The proposition of the updated calcium and phosphorus intake recommendations - review
(
Panczenko-Kresowska B.
,
Ziemlanski S.
)
artykuł:
Antibacterial effect of bacteriocins isolated from Lactobacillus strains on selected gram-negative pathogenic rods
(
Laniewska-Moroz L.
,
Warminska-Radyko I.
,
Dajnowiec M.
,
Gradzka J.
)
artykuł:
Studies on obtaining the haploid populations from selected distillery and wine yeasts
(
Gniewosz M.
,
Haberowa H.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Primik M.
,
Wyszomirski H.
)
artykuł:
The effect of microwave and conventional heating on the activity of proteolytic enzymes isolated from broad bean [Vicia faba] seeds - short report
(
Baraniak B.
,
Czuba A.
)
artykuł:
The attemps to intensity synthesis of galactooligosaccharides in the process of enzymatic lactose hydrolysis - short report
(
Kowalewska-Piontas J.
,
Bednarski W.
)
artykuł:
Assessment of food consumption pattern of patients suffering from chronic hepatitis C virus
(
El-Shobaki F. A.
,
El-Banna N. H.
,
Mokhtar H. M.
,
Mahmoud M. H.
,
Farag M. H.
)
artykuł:
The analysis of food preferences and their determinants on the example of the citizens of Warsaw
(
Jezewska-Zychowicz M.
)
artykuł:
Assessment of the nutritional value of diets used by children with coeliac disease
(
Wojtasik A.
,
Kunachowicz H.
,
Ratkovska B.
,
Rujner J.
,
Iwanow K.
,
Stolarczyk A.
,
Socha J.
,
Syczewska M.
)
artykuł:
Resistance of lactic fermentation bacteria Lactobacillus isolated from natural environments to antibiotics - short report
(
Laniewska-Moroz L.
,
Warminska-Radyko I.
,
Gradzka J.
,
Dajnowiec M.
)
artykuł:
Determination of iodine content in food products - modification of the Sveikina procedure
(
Udeh K. O.
,
Targonski Z.
,
Kais-Samborska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.