Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Seminarium firmy Moguntia-Polska
(
B.W.
), s. 4
artykuł:
Znak Polska Dobra Zywnosc dla wyrobow miesnych z Lukowa
(
B.W.
), s. 6
artykuł:
Dunsko-polskie forum przemyslu rolno-spozywczego
(
M.S.
), s. 6
artykuł:
Podaz i ceny miesa w latach 2000-2001
(
Swietlik K.
), s. 8
artykuł:
Agro-Handel - dzis i jutro
(
M.S.
), s. 14-15
artykuł:
Gazowe oszolamianie drobiu. [Czesc pierwsza] Systemy wielofazowe [CAS]
(
Barton Gade P.
,
Von Holleben K.
,
Von Wenzlawowicz M.
), s. 16
artykuł:
Jak ograniczyc wady miesa? [czesc druga] Nietypowe odchylenia jakosciowe, tluszcz wewnatrzmiesniowy i sklad kwasow tluszczowych
(
Fischer K.
), s. 22
artykuł:
Jakosc miesa i tluszczu jagniat roznych ras. Czynniki wplywajace na jakosc tusz
(
Grumbach S.
,
Nurnberg K.
,
Zupp W.
,
Hartung M.
,
Ender K.
), s. 30
artykuł:
Trendy w technice rozdrabniania. [czesc druga] Coraz szersza oferta wilko-nadziewarek i nadziewarek zintegrowanych z wilkiem
(
Haack E.
), s. 36-40
artykuł:
Dodatek di- i trifosforanow do farszow na kielbasy parzone. Oddzialywanie technologiczne
(
Hammer G. F.
), s. 42-46
artykuł:
Zawartosc katecholamin w krwi i moczu zwierzat poddanych oszolamianiu elektrycznemu
(
Moje M.
), s. 46
artykuł:
Odkazanie tusz wieprzowych przy uzyciu goracej wody
(
Moje M.
), s. 47
artykuł:
Pakowanie miesa cieplego
(
Meixner H. W.
,
Karnitzschky I.
), s. 48-49
artykuł:
Popyt na mieso w latach 2000-2001
(
Swietlik K.
), s. 50
artykuł:
Nowoczesne i estetyczne opakowanie - foremki DFT
(
Gora A.
), s. 56
artykuł:
Urzadzenie do bezstresowego przepedzania trzody do stanowiska oszolamiania
(
Rohling B.
), s. 57-58
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.