Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1997
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Najlepsze produkty miesne
(
Zawadzka K.
), s. 2
artykuł:
Nowelizacja prawa zywnosciowego
, s. 4
artykuł:
Dzialalnosc NKP nr 34 ds.Produktow Drobiarskich
, s. 4
artykuł:
V Jubileuszowy Konkurs Drobiarski
, s. 6
artykuł:
Ustawa o Panstwowym Nadzorze Weterynaryjnym
, s. 6
artykuł:
Polfood'97
, s. 10-11
artykuł:
Polfish'97
, s. 11
artykuł:
Wlasciwa technika uboju - spelnienie najostrzejszych wymogow higieny. Z wizyta w Zakladach Miesnych w Malaszewiczach
, s. 12
artykuł:
Nowy zaklad drobiarski. Z wizyta w PPH AGRIKUR
, s. 16
artykuł:
Ochrona zwierzat uzytkowych w czasie hodowli, transportu i uboju. Regulacje prawne w krajach Unii Europejskiej
, s. 18
artykuł:
Identyfikacja pochodzenia miesa wolowego
, s. 25
artykuł:
Optymalizacja prowadzenia ciec tusz buhajkow
, s. 25
artykuł:
Mieso wieprzowe o cechach PSE
, s. 26-32
artykuł:
Ocena tusz buhajkow za pomoca techniki video
, s. 33
artykuł:
Okreslanie zawartosci tluszczu srodmiesniowego on-line
, s. 33
artykuł:
Wychladzanie tuszek drobiowych. Przeglad stosowanych metod
, s. 34
artykuł:
Jakosc miesa wolowego zalezy od warunkow uboju
(
Slowinski M.
,
Sakowski T.
,
Dasiewicz K.
), s. 38
artykuł:
Zagrozenia zdrowia wywolane niewinna bakteria jelitowa
, s. 42
artykuł:
Mieso wolowe zawiera przeciwnowotworowa substancje czynna
, s. 46-47
artykuł:
Kazdy kwas ma indywidualne cechy
, s. 48-49
artykuł:
Mleczan sodu w produkcji wedlin
(
Napierala W.
,
Puszwa W.
,
Zwierzycka T.
), s. 50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.