Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Polscy rolnicy chca sie doskonalic. Rozmowa z Marianem Zalewskim, Podsekretarzem Stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
(
Wojciechowski T.
), s. 12-17
artykuł:
Nasze ineteresy tylko z pozoru sa rozbiezne. Rozmowa z Ryszardem Smolarkiem, Przewodniczacym Rady Krajowej Polskiej Federacji Branzy Miesnej
(
Zarebska A.
), s. 18-19
artykuł:
Mamy wysokiej klasy cukiernikow. Rozmowa z Leszkiem Truskolawskim, Wiceprezesem Stowarzyszenia Cukiernikow, Karmelarzy i Lodziarzy Rzeczpospolitej Polskiej
(
Zarebska A.
), s. 20-23
artykuł:
Dzieki nam Polacy pija wiecej wody. Rozmowa z Agnieszka Tokarek-Nowicka, Dyrektorem ds. Badan i Rozwoju oraz Relacji Zewnetrznych Zywiec Zdoj
, s. 24-25
artykuł:
Wapn - bogactwo ukryte w mleku i produktach mlecznych
, s. 26
artykuł:
Potrzeba dobrych szkol gastronomicznych. Rozmowa z Jerzym Pasikowskim, Wspolzalozycielem Klubu Szefow Kuchni oraz Fundacji Klubow Szefow Kuchnii
(
Zarebska A.
), s. 28-29
artykuł:
Trudny sezon dla zbozowcow. Rozmowa z Rafalem Mladanowiczem, Prezesem Krajowej Federacji Producentow Zboz
(
Zarebska A.
), s. 30
artykuł:
Poznaj mleczne smaki swiata od Lacpolu. Rozmowa z Kazimierzem Losiem, Prezesem Grupy Lacpol
, s. 32-33
artykuł:
Konsument musi miec pelna wiedze
(
Kowalczyk S.
), s. 34-35
artykuł:
Naostrzymy nawet drewniany noz. Ale po co ? Rozmowa z Januszem Szlapanskim, Wlascicielem Zakladu Uslugowo-Handlowego Jandik Serwis Ostrzenia
, s. 36-37
artykuł:
Sanechem Service - wkrotce Impel Food Hygiene. Rozmowa z Dariuszem Witkowskim, Prezesem Zarzadu SaneChem Service Sp. z o.o.
, s. 38
artykuł:
Bezpieczny mlyn. Cz.I. Audytowanie mlynow zbozowych zgodnie z zasadami AIB
(
Avraham A. M.
), s. 40-43
artykuł:
Utrzymujemy pozycje lidera. Rozmowa z dr.inz. Wojciechem Henrykowskim, Prezesem Zarzadu Polskiego Centrum Badan i Certyfikacji SA
(
Lopaciuk W.
), s. 44
artykuł:
Chleb - zywnosc funkcjonalna. Modelowanie wartosci odzywczej. Normy i zalecenia
(
Cebulak T.
), s. 46-49
artykuł:
Warzywo nieodkryte - warzywo przyszlosci. O wartosciach odzywczych i zastosowaniu dyni
(
Pekoslawska-Garstka A.
,
Lenart A.
), s. 50-52
artykuł:
Proba regulacji rynku produktow z pogranicza. Nowelizacja Ustawy o bezpieczenstwie zywnosci i zywienia
(
Soczewinska J.
), s. 54-56
artykuł:
Wypiekanie - tradycja i nowoczesnosc. Podstawowe zasady produkcji chleba.
(
Kot M.
), s. 58-60
artykuł:
Komu sluzy prawo zywnosciowe cz.I
(
Cichosz G.
,
Kowalska M.
,
Aljewicz M.
,
Mroczek E.
), s. 61-63
artykuł:
Klaster - nadzieje i obawy. Inicjatywa Stowarzyszenia Rzeznikow i Wedliniarzy RP
, s. 64-66
artykuł:
Sytuacja jest stabilna. Krajowy rynek zboz w sezonie 2009-2010
(
Lopaciuk W.
), s. 68-69
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.