Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1993
Tom
41
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Wartosc wypiekowa wybranych polskich odmian pszenicy
(
Cacak-Pietrzak G.
), s. 3-4
artykuł:
Mozliwosc zastosowania maki bobikowej do produkcji koncentratow spozywczych
(
Borowski J.
,
Rodkiewicz W.
), s. 5-6
artykuł:
Powstala Krajowa Rada Piekarstwa
(
Sliwa J.
), s. 6
artykuł:
Srodki zelujace
(
Ciecierzynski M.
), s. 7-8
artykuł:
Pieczywo cukiernicze specjalne z maki razowej
(
Gasiorowski H.
), s. 9-10
artykuł:
Przy malej czarnej w krakowskim Cechu Rzemiosl Spozywczych
(
Kledzik M.
), s. 11-12
artykuł:
Burkowie
, s. 13
artykuł:
Objechalem caly swiat
(
Kledzik M.
), s. 14-15
artykuł:
Z Bongrardem po sukces,z Sodifpolem po piece i maszyny Bongarda
, s. 16-17
artykuł:
Doradzam stopniawa modernizacje
, s. 19
artykuł:
Wawel? Tak! Krolewski smak!
(
Szwedowska E.
,
Figiel T.
), s. 20
artykuł:
Powrot do tradycyjnych technologii
(
Torynska M.
), s. 21-23
artykuł:
Mieszanki wzmacniajace wartosc odzywcza i jakosc pieczywa
(
Kownacki J.
), s. 29
artykuł:
Nowe czynniki chlodnicze
(
Majewski J.
), s. 33
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.