Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1999
Tom
08
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Badanie linii do termicznej obrobki mleka w swietle zgodnosci z wymaganiami Unii Europejskiej
(
Obrusiewicz T.
,
Mularczyk Z.
), s. 5-13
artykuł:
Kinetyka suszenia selerow w przemyslowej suszarce pieciotasmowej
(
Domagala A.
,
Janus P.
,
Witulska M.
,
Wojdalski J.
), s. 14-16
artykuł:
Badania nad procesem uwadniania ekstrudatow straczkowych
(
Rzedzicki Z.
,
Sobota A.
), s. 17-22
artykuł:
Badania nad procesem ekstruzji mieszanin z udzialem soczewicy [Lens culinaris]
(
Rzedzicki Z.
,
Sobota A.
), s. 23-29
artykuł:
Badania napiecia miedzyfazowego emulsji
(
Popko A.
), s. 30-31
artykuł:
Nowa matematyczna analiza wplywu parametrow konstrukcyjnych emulgatorow, wlasciwosci emulsji oraz parametrow procesu na skutecznosc emulgacji
(
Popko A.
), s. 32-34
artykuł:
Mozliwosci przetwarzania nasion rzepaku na biopaliwo
(
Grzybek A.
), s. 35-39
artykuł:
Energochlonnosc produkcji hydrolizatow skrobiowych
(
Iwaniak A.
), s. 40-45
artykuł:
Energetyczno-ekonomiczne aspekty procesu schladzania poltusz bydlecych przy zastosowaniu elektrostymulacji wysokonapieciowej
(
Zywica R.
,
Budny J.
,
Gornowicz M.
,
Tkacz K.
), s. 46-50
artykuł:
Dunski model procedur uzgodnieniowych problematyki unijnej [w tym rono-zywnosciowej] oraz wspolpracy z Komisja Europejska
(
Niemczyk J.
), s. 51-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.