Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Sytuacja ekonomiczna mleczarstwa
(
Smolenski Z.
), s. 29-32
artykuł:
Marketingowe cechy produktow mleczarskich
(
Urban S.
), s. 32-33
artykuł:
Ocena jakosci mleka surowego na podstawie wybranych parametrow
(
Bornacz G.
,
Tomalski J.
), s. 35-37
artykuł:
Aktywnosc wody w wybranych przetworach mleczarskich
(
Wojciechowski J.
,
Matylla P.
), s. 38-40
artykuł:
Ogolne zasady produkcji twarogow i serkow twarogowych.Czesc II.Ze wszystkich bialek mleka
(
Smietana Z.
,
Szpendowski J.
,
Bohdziewicz K.
,
Swigon J.
), s. 41-43
artykuł:
Efektywnosc chowu koz mlecznego kierunku uzytkowania
(
Paluch F.
,
Kuzniewicz J.
), s. 43-45
artykuł:
Postep w technice serowarskiej na tle propozycji firmy SCHWARTE
, s. 46-47
artykuł:
Jestesmy obecni w calej Polsce - Komitet Organizacyjny Obchodow Jubileuszu 50-lecia Wydzialu Technologii Zywnosci Akademii Rolniczo-Technicznej im.M.Oczapowskiego
, s. 52
artykuł:
Serowarstwo - serowar - ser
(
Reps A.
,
Wangin J.
,
Kolakowski P.
), s. 54-55
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.