Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1995
Tom
04
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Proximate composition of some unfamiliar plant seeds in Nigeria - A short report
(
Ezeagu I. E.
,
Ologhobo A. D.
)
artykuł:
Muscle cathepsins of marine fish and invertebrates
(
Kolodziejska I.
,
Sikorski Z. E.
)
artykuł:
The effect of weather conditions on the level of nitrates in tubers of some potato varieties
(
Cieslik E.
), s. 13-19
artykuł:
The effect of selected microorganisms on the presence of immunoreactive fractions in cow and goat milks
(
Wroblewska B.
,
Jedrychowski L.
,
Bielecka M.
), s. 21-29
artykuł:
Plant seed storage proteins as potential precursors of bioactive peptides
(
Dziuba J.
,
Minkiewicz P.
,
Puszka K.
,
Dabrowski S.
), s. 31-42
artykuł:
Relationship between fatty acid composition and reduction of cholesterol in milk fat upon dry crystallization
(
Staniewski B.
,
Kisza J.
,
Juskiewicz M.
), s. 43-52
artykuł:
Extraction of phenolic compounds from lentil seeds [Lens culinaris] with various solvents
(
Amarowicz R.
,
Piskula M.
,
Honke J.
,
Rudnicka B.
,
Troszynska A.
,
Kozlowska H.
), s. 53-62
artykuł:
Proteolytic activity of the viscera and partial purification of acid proteases of squid Illex argentinus hepatopancreas
(
Kolodziejska I.
,
Mazurek A.
), s. 63-70
artykuł:
Changes in the content of calcium forms and rennet clottability upon heat treatment of milk
(
Zuraw J.
,
Jesiak Z.
,
Chojnowski W.
), s. 71-78
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.