Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Yeast cells as a feed supplement for cattle. 3. New yeast preparations for cows in the first period of lactation
(
Strzetelski J. A.
,
Kowalczyk J.
,
Bilik K.
,
Stasiniewicz T.
,
Soroka M.
,
Niwinska B.
), s. 1-9
artykuł:
A comparison of calcium and phosphorus requirements according to different standards in dry cows
(
Kinal S.
,
Pres J.
,
Korniewicz A.
,
Chrzaszcz E.
,
Kistowski T.
), s. 11-23
artykuł:
Nitrogen compounds and volatile fatty acids absorption from the caecum and colon of sheep
(
Skiba B.
,
Kowalczyk J.
,
Zebrowska T.
), s. 25-34
artykuł:
Seasonal changes of melatonin secretion in relation to the reproductive cycle in sheep
(
Misztal T.
,
Romanowicz K.
,
Barcikowski B.
), s. 35-48
artykuł:
The use of dehulled or fat-supplemented yellow lupin seeds in feeding growing pigs
(
Flis M.
,
Sobotka W.
,
Meller Z.
), s. 49-61
artykuł:
The chemical composition and nutritive value of low-alkaloid varieties of white lupin. 1. Seed, cotyledon and seed coat characteristics
(
Zdunczyk Z.
,
Juskiewicz J.
,
Flis M.
,
Amarowicz R.
,
Krefft B.
), s. 63-72
artykuł:
The chemical composition and nutritive value of low-alkaloid varieties of white lupin. 2. Oligosaccharides, phytates, fatty acids and biological value of protein
(
Zdunczyk Z.
,
Juskiewicz J.
,
Flis M.
,
Frejnagel S.
), s. 73-82
artykuł:
Evaluation of reliability of solubility in potassium hydroxide solution as in vitro method for predicting organic matter digestibility of ruminant feeds
(
Antoniewicz A. M.
,
Boever J.
,
Brzoska F.
,
Ostrowski R.
,
Marek B.
), s. 83-92
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.