Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Żywienie Prawo a Zdrowie
Rocznik
2000
Tom
09
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Geneza projektu Wieloletniego Programu Rzadowego pt. Poprawa stanu zdrowia ludnosci w Polsce poprzez podnoszenie jakosci zdrowotnej zywnosci i racjonalizacje sposobu zywienia
(
Szponar L.
,
Radiukiewicz S.
), s. 129-142
artykuł:
Uwagi do raportu WHO Strategia wdrazania HACCP w malych i-lub slabiej rozwinietych przedsiebiorstwach
(
Szponar L.
,
Pelzner U.
), s. 143-145
artykuł:
Strategia wdrazania HACCP w malych i-lub slabiej rozwinietych przedsiebiorstwach. Raport z konsultacji WHO. We wspolpracy z Ministrem Zdrowia, Opieki Spolecznej i Sportu Holandii. Haga, 1999, czerwiec, 16-19
, s. 150-184
artykuł:
Patentowanie zywnosci pochodzacej z organizmow modyfikowanych genetycznie - GMO
(
Warkoczewska M.
,
Twardowski T.
), s. 185-197
artykuł:
Sprawozdanie z IX Konferencji Miedzynarodowego Towarzystwa Badan nad Mlekiem Kobiecym i Laktacja [International Society for Research in Human Milk and Lactation] pt.: Krotko i dlugoterminowy wplyw karmienia piersia na zdrowie dziecka, 2-6 pazdziernika 1999 r., Kloster Irsee, Niemcy
(
Mojska H.
), s. 198-202
artykuł:
Prof. dr hab. n. med. Henryk Kirschner
, s. 208-212
artykuł:
Doskonalenie procesow technologicznych i kierunki rozszerzania produkcji zywnosci pochodzenia roslinnego
(
Kozlowska H.
,
Nadolna I.
), s. 213-217
artykuł:
Rola zywienia w zyciu czlowieka
(
Turlejska H.
), s. 218-224
artykuł:
Dodatki stosowane w przemysle miesnym
(
Gielecinska I.
), s. 225-234
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.