Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Fluktuacje w rolnictwie unijnym w 2000 roku - podstawowe parametry
(
Gilewicz I.
), s. 4-5
artykuł:
Nowe wyzwania na rynku cukru Unii Europejskiej
, s. 5-6
artykuł:
Populacja swin UE w 2000 roku i prognozowane zmiany w 2001 roku
, s. 7
artykuł:
Populacja bydla w Unii Europejskiej w 2000 roku i jej prognoza w 2001 roku
, s. 7
artykuł:
Stagnacja na rynku miesnym
(
Wojcik A.
), s. 8
artykuł:
Naturalna funkcjonalnosc w przetworstwie miesa
, s. 13-16
artykuł:
Dodatki funkcjonalne w przetworstwie miesa - uwarunkowania jakosciowe i ilosciowe
(
Duda Z.
), s. 17-23
artykuł:
Poznanska gielda otwiera sie na mieso, nabial, ryby
, s. 24-25
artykuł:
Bialorus - przeglad informacyjny [cz.I]
, s. 26-27
artykuł:
Ocena towaroznawcza owocow cytrusowych - Czesc IV. Charakterystyka i ocena towaroznawcza pomarancz
(
Budzynski B.
), s. 28-30
artykuł:
System HACCP w komputerze
(
Czajkowski M.
), s. 31-33
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.