Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Udzwigna wszystko. Rozmowa z Wojciechem Zatyka z firmy Zeppelin Polska
, s. 11
artykuł:
Czeskie tempo. Rozmowa z Janem Sechterem Ambasadorem Republiki Czeskiej w Polsce
(
Wojciechowski T.
), s. 12-14
artykuł:
W krainie mocnych smakow. Rozmowa z Ryszardem Malinowskim, Prezesem Zarzadu Slaskiej Wytworni Wodek Gatunkowych 'Polmos' S.A.
, s. 15
artykuł:
Grypa swin grozi pandemia. Podstawowe informacje
(
Mazur B.
), s. 16-17
artykuł:
Rynek zywnosci funkcjonalnej w Polsce i na swiecie. Pyszny biznes
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 18-19
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach miesnych. Nowe rozporzadzenie Ministra Zdrowia
(
Gajda-Wyrebek J.
), s. 20
artykuł:
To co najlepsze z Borow Tucholskich
, s. 21
artykuł:
Paluszki najwyzszej jakosci. Rozmowa z Malgorzata Nowakowska, prezesem ZPHU MANLESS 1995
, s. 23
artykuł:
Przetrwaja najlepsi. Rozmowa z Ryszardem Smolarkiem, prezesem zarzadu Zakladow Miesnych Lukow
, s. 24-25
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach mleczarskich. Rzeka jeszcze lepszego mleka
(
Gajda-Wyrebek J.
), s. 26-27
artykuł:
Nowe regulacje UE w zakresie oswiadczen zdrowotnych i zywieniowych. Redagowanie etykiet
(
Kozlowska D.
), s. 28-29
artykuł:
Promienna przyszlosc zywnosci. Czesc I. Kontrolowane zastosowanie promieniowania jonizujacego w utrwalaniu zywnosci
(
Dzwolak W.
), s. 30-31
artykuł:
Wystepowanie akryloamidow w produktach zywnosciowych. Z czym to sie je?
(
Gantner A.
), s. 32
artykuł:
Duzo mozna odzyskac
(
Mikolajczyk M.
), s. 33
artykuł:
Perspektywy rozwoju branzy ekologicznej w Polsce. Gdzie woda czysta i trawa zielona
(
Kazimierczak R.
), s. 34-35
artykuł:
Opakowania do zywnosci ekologicznej. Czesc I. Wymagania wobec producentow ekozywnosci
(
Ucherek M.
), s. 36
artykuł:
Proznia centralna: wydajnosc - oszczednosc - higiena
, s. 39
artykuł:
Zywnosc typu junk - fast - snack food na rynku polskim. Tluste lata dopiero nadejda
(
Danowska-Oziewicz M.
), s. 40-41
artykuł:
Stereotypy hacapowskie, czyli o klasycznym systemie HACCP. Zle praktyki w podejsciu do dobrych praktyk
(
Dzwolak W.
), s. 42-44
artykuł:
Muchy i metody ich zwalczania. Polowanie na muchy
(
Ignatowicz S.
), s. 46-48
artykuł:
Z nadludzka sila. Rozmowa z Adamem Szlendakiem z firmy Dalmec
, s. 49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.