Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2006
Tom
33
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Termowizja jako metoda diagnostyczna
(
Mazur D.
,
Herbut E.
,
Walczak J.
), s. 171-181
artykuł:
Fenogrupy ukladu grupowego krwi C u bydla ras: czerwono-bialej, holsztynsko-fryzyjskiej i charolaise
(
Rychlik T.
,
Duniec M.
), s. 183-192
artykuł:
Wplyw dlugosci okresu po wycieleniu i wieku krow na poziom immunoglobuliny w siarze
(
Gulinski P.
,
Mlynek K.
,
Giersz B.
), s. 193-200
artykuł:
Umiesnienie i otluszczenie szynki wieprzowej w zaleznosci od cech uzytkowosci tucznej swin ras matecznych [wbp i pbz]
(
Zak G.
,
Tyra M.
), s. 201-208
artykuł:
Mozliwosci oszacowania procentowej zawartosci miesa w boczku i poledwicy swin na podstawie danych z dysekcji wykonanej metoda Walstry i Merkusa
(
Zak G.
,
Tyra M.
), s. 209-217
artykuł:
Polimorfizm beta-laktoglobuliny u owiec
(
Kawecka A.
,
Radko A.
), s. 219-225
artykuł:
Ocena poziomu cech pokrojowych rodow meskich koni czystej krwi arabskiej uczestniczacych w krajowych pokazach w latach 2001-2005
(
Chmiel K.
,
Gajewska A.
), s. 227-234
artykuł:
Analiza porownawcza wzorow prazkow G w kariotypie daniela [Dama dama] i kozy [Capra hircus]
(
Kozubska-Sobocinska A.
,
Slota E.
,
Pakusiewicz M.
), s. 235-240
artykuł:
Charakterystyka metody oznaczania aminokwasow siarkowych w paszach i zoltkach jaj
(
Gasior R.
,
Slusarczyk K.
), s. 241-253
artykuł:
Zaleznosc miedzy masa ciala kury a masa jaja w kontekscie oplacalnosci produkcji jaj
(
Krawczyk J.
), s. 255-262
artykuł:
Efektywnosc produkcyjno-ekonomiczna wynikow badan zywieniowych w produkcji kurczat rzeznych, tucznikow i jagniat
(
Sowula-Skrzynska E.
,
Kaplon B.
), s. 263-277
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.