Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Warunki zdrowotne zywnosci i zywienia
(
M.S.
), s. 8
artykuł:
Miedzynarodowe Targi Spozywcze Anuga 2001 w Kolonii
(
RED.
), s. 10
artykuł:
Sokolow SA - firma miesna o najwyzszych wskaznikach znajomosci marki
(
M.S.
), s. 12
artykuł:
Technika wysokich cisnien [czesc pierwsza] Podstawy stosowania w przetworstwie miesa
(
Haack E.
,
Heinz V.
), s. 18-20
artykuł:
Wplyw wysokich cisnien na wlasciwosci i trwalosc surowej poledwicy wedzonej
(
Grochalska D.
,
Gajos K.
,
Windyga B.
,
Fonberg-Broczek M.
,
Sciezynska H.
,
Mroczek J.
), s. 24-26
artykuł:
Wplyw metody peklowania na jakosc parzonej szynki drobiowej
(
Slowinski M. P.
,
Gagala W.
,
Dasiewicz K.
), s. 28-31
artykuł:
Szynka formowana z lopatki dla gastronomii
(
Groll P.
,
Klein D.
), s. 32
artykuł:
Dym wedzarniczy. Wplyw techniki wytwarzania na sklad dymu
, s. 37
artykuł:
Pomocne w opracowywaniu nowych wyrobow. Zastosowanie ukladow stabilizujacych
(
Lindau E.
), s. 40-41
artykuł:
Listeria monocytogenes i bakterie kwasu mlekowego
(
Krockel L.
), s. 42-45
artykuł:
Wplyw transportu indykow na jakosc miesa
(
Hahn G.
), s. 46-47
artykuł:
Oszolamianie krolikow pradem elektrycznym
(
Moje M.
), s. 46
artykuł:
Miesnie piersiowe kurczat i indykow z wada PSE
(
Hahn G.
), s. 48
artykuł:
Wplyw rodzaju swiatla na akceptacje konsumencka miesa kurczat
(
Hahn G.
), s. 52
artykuł:
ISO 9000:2000 Systemy zarzadzania jakoscia. Wymagania - czy jest to norma przyjazna dla uzytkownikow?
(
Trzcinski K.
), s. 54
artykuł:
Wiek XIX to okres techniczno-technologicznego przelomu gospodarki miesnej w Polsce [czesc druga]
(
Pezacki W.
), s. 62-65
artykuł:
Kreatywnosc branzy opakowan
(
Weber H.
), s. 70
artykuł:
Zastosowanie oslonek w produkcji wedlin podrobowych
(
Brandscheid W.
,
Honikel K. O.
,
Lengerkern G.
,
Troeger K.
), s. 76
artykuł:
Budowanie systemu informacji rynkowej
(
Kotarbinski J.
), s. 81-82
artykuł:
Mieso i przetwory miesne - wartosc odzywcza
(
Slowinski M. P.
), s. 84
artykuł:
Zarzadzanie lancuchem dostaw podnosi efektywnosc procesow produkcyjnych - funkcjonowanie systemu CSB w Zakladach Miesnych Hanskamp BV
, s. 89-90
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.