Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Metody chemicznej kontroli jakosci produktow miesnych
(
Klossowska B.
), s. 5-17
artykuł:
Mikrokapsulkowanie metoda koacerwacji
(
Sikora M.
,
Korus J.
,
Achremowicz B.
), s. 18-26
artykuł:
Monitorowanie oksydatywnotermicznych przemian tluszczow metoda spektrofotometryczna
(
Tynek M.
,
Drozdowski B.
), s. 27-38
artykuł:
Wplyw dodatku emulgatora polirycynolanu poligliceryny na wlasciwosci reologiczne naturalnych mas czekoladowych
(
Nebesny E.
,
Pierzgalski T.
,
Zyzelewicz D.
), s. 39-43
artykuł:
Proba wypieku bulki wroclawskiej z ciasta mrozonego
(
Achremowicz B.
,
Gambus H.
,
Kolodziej Z.
), s. 44-51
artykuł:
Mozliwosci i zakres interpretacji zroznicowania cech jakosci mleka roznych gatunkow metoda analizy funkcji dyskryminacyjnej
(
Pieczonka W.
), s. 52-60
artykuł:
Ocena sposobu zywienia osob starszych zamieszkujacych wybrane domy opieki spolecznej w Krakowie
(
Sikora E.
,
Cieslik E.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Cetnarowicz I.
), s. 61-68
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 72-74
artykuł:
Dzialalnosc Sekcji Analizy i Oceny Zywnosci Polskiego Towarzystwa Technologow Zywnosci
(
Szteke B.
), s. 82-84
artykuł:
Seminarium Zwiazki nauki z praktyka - Polagra'98
(
Nowak W.
), s. 85-87
artykuł:
Prof.dr hab. Kazimierz Jarosz 1923-1998
(
Rutkowski A.
), s. 88-89
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.