Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Konkurs Wedlin - Jesien 1998
(
Zawadzka K.
), s. 2
artykuł:
X Dni Przemyslu Miesnego
, s. 6
artykuł:
Szkolenie w Minikowie
, s. 6
artykuł:
Dodatki do zywnosci na targach FI Europe we Frankfurcie
(
Rutkowski A.
), s. 12-13
artykuł:
Zjednoczyc sily
(
Wcislinska B.
), s. 16
artykuł:
Nowoczesne laboratorium przemyslu miesnego
(
Wcislinska B.
), s. 18-19
artykuł:
Produkcja wyrobow miesnych z calych miesni
, s. 20-23
artykuł:
Niskotluszczowe produkty miesne
(
Adamczak L.
,
Rucinski M.
,
Slowinski M.
), s. 26
artykuł:
Produkcja kielbas drobno rozdrobnionych
, s. 30-31
artykuł:
Pakowanie miesa swiezego
, s. 38-39
artykuł:
HACCP. Zastosowanie w praktyce
, s. 40-41
artykuł:
Glebowo-korzeniowa metoda oczyszczania sciekow
(
Rys B.
), s. 42-43
artykuł:
Ksztaltowanie cen produktow miesnych
(
Kotarbinski J.
), s. 44-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.