Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Pol wieku dzialalnosci Wydawnictwa SIGMA-NOT
(
Lekawski K.
), s. 14-16
artykuł:
Rozmawiamy z Klaudiuszem Balcerzakiem dyrektorem generalnym Zakladow Miesnych Balcerzak i Spolka we Wroblowie
(
Lekawski K.
), s. 18-19
artykuł:
Dlaczego tekstura w przypadku kielbas jest taka istotna?
, s. 20
artykuł:
Konkurencyjnosc polskiego przemyslu spozywczego [proba oceny]
(
Urban R.
), s. 22
artykuł:
Wplyw obrobki cieplnej na jakosc konserw sterylizowanych
(
Kowalski Z.
), s. 28-30
artykuł:
Rola jonow wapnia w ksztaltowaniu kruchosci kulinarnego miesa wolowego
(
Nowak D.
,
Korzeniowski W.
), s. 34
artykuł:
Wyniki badania sanitarno-weterynaryjnego zwierzat lownych w Polsce w latach 1988-1998
(
Lis H.
), s. 38
artykuł:
Central Soya w Aarhus
(
Wilczak J.
), s. 42-43
artykuł:
Krokus a Krokowa
, s. 50
artykuł:
Zloty Krzyz Zaslugi dla Jacka Marcinkowskiego
, s. 53
artykuł:
Sesja Rady Rolnictwo Unii Europejskiej
, s. 54
artykuł:
Seminarium na temat ochrony zwierzat
, s. 56
artykuł:
Konferencja w Warszawie
, s. 56-57
artykuł:
Konferencja we Wroclawiu
, s. 56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.