Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Hodowla i Biologia Zwierząt
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
33
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
33
artykuł:
Wyznaczanie wag ekonomicznych cech produkcyjnych bydla
(
Brzuski P.
,
Glus R.
), s. 5-18
artykuł:
Przydatnosc rozplodowa loszek czystorasowych i mieszancow odchowywanych grupowo i indywidualnie
(
Klocek C.
,
Koczanowski J.
,
Migdal W.
,
Kaczmarczyk J.
), s. 19-26
artykuł:
Wplyw otworu owalnego przetrwalego w przegrodzie miedzyprzedsionkowej serca na uzytkowosc roznych ras swin
(
Bajan L.
,
Buleca J.
,
Skalka J.
,
Szarek J.
,
Zapletal P.
), s. 27-32
artykuł:
Zmiany zawartosci kwasow tluszczowych w tluszczu zapasowym loszek tucznikow otrzymujacych surowe lub parowane nasiona rzepaku w dawkach pokarmowych
(
Migdal W.
,
Borowiec F.
,
Koczanowski J.
,
Furgal K.
,
Klocek C.
,
Kaminski J.
,
Milewska B.
,
Stawarz M.
), s. 33-43
artykuł:
Polimorfizm bialek surowicy krwi owiec utrzymywanych w warunkach zanieczyszczonego srodowiska
(
Buleca J.
,
Magic D.
,
Mattova J.
,
Szarek J.
), s. 45-51
artykuł:
Wplyw systemow utrzymania na stan zarazenia pasozytami przewodu pokarmowego i produkcyjnosc owiec
(
Nowosad B.
,
Skalska M.
,
Roborzynski M.
,
Fudalewicz-Niemczyk W.
,
Lubowiedzka-Kulczycka A.
), s. 53-74
artykuł:
Regional variation in the food quality of hazel grouse Bonasa bonasia [L.]
(
Bonczar Z.
,
Borowiec F.
,
Swenson J. E.
), s. 75-86
artykuł:
Znaczenie inwazjologiczne dzdzownic w hodowli zwierzat gospodarskich
(
Nowosad B.
,
Skalska M.
,
Gawor J.
,
Lubowiedzka-Kulczycka A.
), s. 87-105
artykuł:
Wspomnienie o Irenie Bielenin [1924-1993]
(
Fudalewicz-Niemczyk W.
,
Ogaza B.
), s. 107-110
artykuł:
Wspomnienie o Wladyslawie Ptaku [1922-1991]
(
Malinowska W.
), s. 111-113
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.