Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Seminarium technologiczne firmy BK Giulini Chemie
, s. 2
artykuł:
Wolfking - krol wilkow obchodzil 50-lecie istnienia
, s. 6
artykuł:
Sympozjum Meat Automation w Federalnym Instytucie Badania Miesa [BAFF] w Kulmbach
, s. 7
artykuł:
Konferencja naukowa PTTZ
, s. 8
artykuł:
Miedzynarodowe targi spozywcze Anuga'99
, s. 14-15
artykuł:
Miedzynarodowe targi technologii spozywczych Foodtech Scandinavia 99
, s. 16
artykuł:
Tradycyjne smaki w ofercie Spolki Kulinaria
, s. 18-19
artykuł:
Balcerzak i Spolka - dynamiczny rozwoj firmy
, s. 20
artykuł:
Produkcja zywnosci wygodnej [convenience food]. 1. Obrobka wstepna miesa, formowanie i panierowanie
, s. 26-28
artykuł:
Chlodzenie, przechowywanie w stanie schlodzonym i dojrzewanie miesa
, s. 30-32
artykuł:
Czas od uboju a wlasciwosci technologiczne miesa kurczat
(
Slowinski M.
,
Pietrucha J.
,
Mroczek J.
), s. 36
artykuł:
Nowosci w technice nadziewania
, s. 44
artykuł:
Wedzonki w oslonkach. 1. Produkcja metoda tradycyjna
, s. 50
artykuł:
Eliminowanie zapachow w zakladach przemyslu spozywczego
, s. 58
artykuł:
Wartosc odzywcza kielbas w zaleznosci od zawartosci tkanki lacznej
(
Pelczynska E.
,
Libelt K.
), s. 62
artykuł:
Zawartosc cholesterolu w miesie i jajach
, s. 68
artykuł:
Oferta firmy Dera Poland dla przetworstwa miesnego
, s. 78
artykuł:
Nowoczesne masownice prozniowe firmy Metalbud-Nowicki
, s. 80
artykuł:
Nowy izolat bialka sojowego stworzony dla potrzeb niskoenergetycznych systemow w przetworstwie miesnym
, s. 81
artykuł:
Unikalne rozwiazania typu Case-Ready firmy Cryovac
, s. 82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.