Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2005
Tom
14
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of energy and protein supplementation on phosphorus utilization in lactating dairy cows
(
Kebreab E.
,
France J.
,
Sutton J. D.
,
Crompton L. A.
,
Beever D. E.
)
artykuł:
Polymerase chain reaction detection of caecal bacteria in case of preventive application of Enterococcus faecium EK13 against Salmonella enterica subsp. Enteritidis in chickens
(
Herich R.
,
Laukova A.
,
Strompfova V.
,
Revajova V.
,
Levkut M.
,
Pistl J.
)
artykuł:
Effect of dietary conjugated linoleic acid isomers and vitamin E on fatty acid composition and cholesterol content of hen egg yolks
(
Szymczyk B.
,
Pisulewski P. M.
)
artykuł:
Effects of stage of lactation on protein metabolism in dairy cows
(
Lapierre H.
,
Girard C. L.
,
Matte J. J.
,
Lobley G. E.
)
artykuł:
Effect of maize grain treatment on ruminal fermentation and the site and extent of starch digestion in cows
(
Ceresnakova Z.
,
Chrenkova M.
,
Kopcekova J.
,
Sommer A.
,
Zitnan R.
)
artykuł:
The influence of white lupin seeds in diets supplemented with fats of animal or plant origin on the fatty acid composition of broiler tissues
(
Mieczkowska A.
,
Smulikowska S.
)
artykuł:
The effects of vitamin C-polyethylene glycol complex on growth performance and immunity in broiler chickens
(
Hahn T. W.
,
Lohakare J. D.
,
Shim Y. H.
,
Han K. N.
,
Won H. K.
,
Park Y. H.
,
Chae B. J.
)
artykuł:
Relevance of the Fusarium toxins deoxynivalenol and zearalenone in ruminant nutrition. A review
(
Seeling K.
,
Danicke S.
)
artykuł:
Content of phenolic, extractable and bound condensed tannins and their effect on in vitro gas production from browse leaves
(
Rubanza C. D. K.
,
Shem M. N.
,
Otsyina R.
,
Bakengesa S. S.
,
Ichinohe T.
,
Fujihara T.
)
artykuł:
True ileal digestibility of amino acids of pea seeds and soyabean products estimated in pigs, rats and in vitro
(
Swiech E.
,
Buraczewska L.
)
artykuł:
Characteristic of selected genes controlling meat quality in pigs. A review
(
Rejduch B.
,
Rozycki M.
,
Kozubska-Sobocinska A.
)
artykuł:
Effects of an Aspergillus niger mycelium, antibiotic and probiotic on growth performance, P and Ca retention and Clostridium perfringens ileal counts in broiler chickens
(
Gogol D.
,
Koreleski J.
,
Zyla K.
)
artykuł:
The efficacy of vitamin E-polyethylene glycol complex on growth performance, chicken meat quality and immunity in broilers
(
Chae B. J.
,
Lohakare J. D.
,
Choi J. Y.
,
Han K. N.
,
Yong J. S.
,
Won H. K.
,
Park Y. H.
,
Hahn T. W.
)
artykuł:
Effect dietary inulin on microbial ecosystem and concentrations of volatile fatty acids in rat's caecum
(
Jozefiak D.
,
Krejpcio Z.
,
Trojanowska K.
,
Wojciak R.
,
Tubacka M.
,
Smigiel-Papinska D.
,
Rutkowski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.