Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Rolnicy prywatni odbudowuja swoje stada
, s. 4-6
artykuł:
Punkty krytyczne w produkcji wedlin podrobowych
, s. 6-13
artykuł:
Zelatyna jako substancja pomocnicza
, s. 14-15
artykuł:
Produkcja szynek surowych i gotowanych
, s. 16-25
artykuł:
Dym w plynie-alternatywa dla swiezo otrzymywanego dymu wedzarniczego
, s. 26-31
artykuł:
Infekcje i intoksykacje powodowane spozyciem zywnosci
, s. 32-35
artykuł:
Stezenie posmiertne a kruchosc miesa
, s. 36-37
artykuł:
Jakosc miesa wolowego w przyszlosci
, s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.