Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Skuteczny plan. Walidacja i rewalidacja w produkcji bezpiecznych potraw
(
Dzwolak W.
), s. 3
artykuł:
Smazenie na rozne sposoby. Aparaty do smazenia
(
Grzesinska W.
), s. 4-5
artykuł:
Miodowy miesiac. Miod - rodzaje, wartosc odzywcza, wykorzystanie kulinarne
(
Czerwinska D.
), s. 6-7
artykuł:
Bo kazda kropla jest cenna...
(
Brodzik A.
), s. 8
artykuł:
Afryka, kawior i Mleczko
(
Serwatowski W.
), s. 12-13
artykuł:
Na goscinnej fali
, s. 16-17
artykuł:
MoJa gastronomia: poprawa wynikow fimnansowych [II] Wzrost sprzedazy
(
Matuszak D.
), s. 18-19
artykuł:
Gwiazdka u Potockich
(
Wernichowska B.
), s. 20
artykuł:
Profesjonalisci dla profesjonalistow
, s. 21
artykuł:
Chluba Holandii. Bocuse d'Or Nederland 2009
(
Roedoe D.
), s. 22
artykuł:
Ekonomia w kuchni [II]
(
Bryk A.
), s. 23
artykuł:
Kawowa Jesien
(
Moczydlowski M.
), s. 24-25
artykuł:
Party na wielka skale
(
DM
), s. 29
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli sciezki ku gastronomicznym sukcesom
, s. 30
artykuł:
Nowy image, sprawdzona jakosc
(
DM
), s. 32-33
artykuł:
Szampanskie historie
(
Zatorski S.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.