Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Wierzymy w rozwoj polskiego rzemiosla
(
Lazarowicz A.
), s. 2-3
artykuł:
Chleb pszenny na zakwasie - aspekty technologii i mikrobiologii
(
Piesiewicz H.
), s. 3-6
artykuł:
Chleb brie na zakwasie
(
Piesiewicz H.
), s. 7
artykuł:
Otreby owsiane. Produkt,ktory zdobywa swiat
(
Kiryluk J.
,
Gasiorowski H.
,
Kowalewski W.
), s. 8-10
artykuł:
Szkodliwa dzialalnosc grzybow plesniowych w zakladach przetworstwa spozywczego. Czesc I. Mikrobiologiczny rozklad materialow
(
Kuzminska M.
), s. 13-14
artykuł:
Guma do zucia: historia,rodzaje,sklad,produkcja
(
Obuchowski W.
,
Michniewicz J.
), s. 17-20
artykuł:
Slodkie czasy. Bez lukru
(
Klimek J.
), s. 22
artykuł:
Wykorzystanie w piekarstwie sproszkowanej krajowej lecytyny sojowej
(
Lewczuk J.
,
Sobczyk M.
), s. 23-25
artykuł:
Wplyw roznych soli na wlasciwosci glutenu
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
), s. 25-26
artykuł:
Wplyw dodatku amarantusa na proces fermentacji ciasta
(
Haber T.
,
Haberowa H.
,
Lewczuk J.
,
Karpinska J.
,
Sobczyk M.
), s. 26-28
artykuł:
Wplyw wybranych polepszaczy na proces wypieku i niektore cechy pieczywa zytniego
(
Sobczyk M.
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
), s. 29-30
artykuł:
Nowe srodki slodzace do produkcji zywnosci o obnizonej kalorycznosci
(
Krol B.
), s. 31-32
artykuł:
Przygotowanie podstawowej mieszanki do lodow w warunkach rzemieslniczych
(
Kawalec R.
), s. 39-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.