Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2003
Tom
55
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Rozmawiamy z Henrykiem Nowickim wlascicielem firmy Metalbud-Nowicki w Rawie Mazowieckiej
(
Lekawski K.
,
Witek M.
), s. 18-19
artykuł:
Centrum Miesne Makton i Centrum Miesne Eurosmak. Warszawskie Targi Spozywcze Euro Food 2003
, s. 20
artykuł:
Tendencje rozwojowe w inzynierii przemyslu miesnego
(
Kien S.
,
Piotrowski E.
), s. 22-23
artykuł:
Perspektywy rynku miesa
(
Malkowski J.
), s. 24-27
artykuł:
Mieso strusia - nowy surowiec w przetworstwie miesa
(
Makala H.
), s. 28-31
artykuł:
Sytuacja na rynku swiatowym a ceny w polskim eksporcie miesa czerwonego
(
Rycombel D.
), s. 34
artykuł:
Klasyfikacja tusz wieprzowych w swietle rozporzadzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
, s. 48-49
artykuł:
Oplacalnosc miesnego uzytkowania koni
(
Zin M.
,
Znamirowska A.
,
Gil M.
), s. 50-53
artykuł:
Jubileusz Edwarda Wesolowskiego
, s. 53
artykuł:
Znaczenie gospodarcze owiec
(
Rokicki T.
), s. 54
artykuł:
Zagrozenia pozarowe w zakladach miesnych
(
Bryla R.
), s. 58-60
artykuł:
Polrafinowane karageny [PES] Eurogel MBE nowa generacja hydrokoloidow
(
Vaeggemose S.
), s. 62-63
artykuł:
Dobrowolscy z Wadowic Gornych
(
lek
), s. 66-67
artykuł:
Firma rodzinna w Mlawie
(
lek
), s. 68
artykuł:
10 lat Zakladu Przetworstwa Miesnego Perkpol w Choroszczy
(
Z.J.
), s. 70
artykuł:
Firma Ishida odswieza technologie wazenia
, s. 71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.