Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2000
Tom
44
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Niekwestionowany lider w biotechnologii zywnosci
(
Bortkun J.
), s. 1
artykuł:
Tetra Pak wprowadza dwa nowe rozwiazania opakowan z PET
, s. 2-3
artykuł:
Potencjalne mozliwosci rozwoju przemyslu winiarskiego w Polsce
, s. 4
artykuł:
Etol - partner wybrany ze smakiem
(
Bortkun J.
), s. 5-6
artykuł:
AKE - najwyzsza jakosc, najnizsze ceny
, s. 7
artykuł:
O mozliwosciach ochrony nazw produktow rolnych i spozywczych pochodzacych z okreslonych regionow kraju oraz polskich produktow tradycyjnych o wysokiej jakosci
(
Tyszkiewicz S.
), s. 10-11
artykuł:
Normalizacja w Polsce i w Unii Europejskiej w zakresie przemyslu fermentacyjnego oraz napojow bezalkoholowych
(
Kochanska J.
), s. 12-13
artykuł:
Badania nad ciagla fermentacja winiarska z wykorzystaniem drozdzy immobilizowanych na szkle piankowym
(
Wzorek W.
,
Bugajewska A.
,
Bonin S.
,
Mateusiak S.
), s. 14-17
artykuł:
Lotne komponenty C6 w winach i innych napojach alkoholowych
(
Tuszynski T.
,
Tarko T.
), s. 18-21
artykuł:
Zmiany zawartosci witaminy C w procesie otrzymywania win owocowych z dzikiej rozy
(
Laskowska J.
,
Czyzycki A.
,
Wlodarczyk M.
), s. 22-24
artykuł:
Zaklocenia w slodowaniu zwiazane z jakoscia surowca i warunkami technologicznymi
(
Baca E.
,
Brudzynski A.
,
Michalowska D.
), s. 25-28
artykuł:
Ocena sensoryczna i jej znaczenie w ksztaltowaniu wlasciwych cech piwa
, s. 29
artykuł:
Drinks'2000 - nowa jakosc na rynkach napojowych Wschodniej Europy
(
Bortkun O.
), s. 30
artykuł:
Znak Belvedere pozostal przy prawowitym wlascicielu
(
Bortkun J.
), s. 31
artykuł:
Uwarunkowania eksportu polskich wyrobow spirytusowych
, s. 32
artykuł:
Eckes AG zainteresowany zakupem Polmosu
, s. 32
artykuł:
Porownanie jakosci mikrobiologicznej mrozonych truskawek z wymaganiami zagranicznych odbiorcow
(
Bialasiewicz D.
,
Krolasik J.
), s. 33-35
artykuł:
Nowe i znowelizowane akty prawne
(
Morkis G.
), s. 36
artykuł:
Nowosci w technologii i urzadzeniach dla przetworstwa owocowo-warzywnego
, s. 37
artykuł:
Kongres 2000 Polskiej Gospodarki Zywnosciowej i Nauki o Zywieniu Czlowieka
, s. 39
artykuł:
IX Targi Polfood w Gdansku [1]
, s. 46
artykuł:
Miedzynarodowe Targi Przetworstwa Owocowo-Warzywnego MACFRUT 2000 we Wloszech [1]
, s. 47
artykuł:
Food Ingredients - Targi Dodatkow do Zywnosci
, s. 48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.