Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
1999
Tom
67
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Doskonalenie cech produkcyjnych i funkcjonalnych u bydla mlecznego - zbiorczy indeks hodowlany
(
Philipsson J.
,
Grochowska R.
), s. 1-3
artykuł:
Wykorzystanie informacji z Interbullu w genetycznej ocenie buhajow ras mlecznych - zalecenia dla Polski
(
Philipsson J.
,
Grochowska R.
), s. 3-6
artykuł:
Oszacowanie efektu interakcji genotyp x srodowisko dla cech rejestrowanych u potomstwa szwedzkich buhajow rasy czarno-bialej w warunkach Polski i Szwecji
(
Grochowska R.
,
Reklewski Z.
,
Dymnicki E.
,
Dorynek Z.
,
Rosochowicz L.
,
Kaczmarek A.
), s. 7-10
artykuł:
Strategie wykorzystania swiatowych zasobow genetycznych w doskonaleniu bydla w Polsce
(
Reklewski Z.
,
Lukaszewicz M.
,
Dymnicki E.
), s. 10-13
artykuł:
Porownanie wartosci hodowlanej wycenionych buhajow w zaleznosci od posiadanych markerow genetycznych - grup krwi
(
Sobek Z.
,
Pruszewicz P.
,
Lawicka E.
), s. 13-15
artykuł:
Prasowane wyslodki buraczane
(
Podkowka W.
,
Podkowka Z.
,
Podkowka L.
,
Cermak B.
), s. 15-17
artykuł:
Dietetyczna wieprzowina - bez tluszczu i cholesterolu?
(
Barowicz T.
), s. 17-19
artykuł:
Szkodliwe poglady pokutujace w hodowli koni
(
Kownacki M.
), s. 19-20
artykuł:
Hodowcy i selekcjonerzy owiec na tle dziejow owczarstwa w Polsce. Cz. I
(
Laudowicz A.
), s. 22-24
artykuł:
Globalizacja programow hodowlanych kur niesnych
(
Szwaczkowski T.
,
Wezyk S.
), s. 24-26
artykuł:
Porownanie budowy ciala i wartosci rzeznej krolikow ras bialej dunskiej i bialej nowozelandzkiej
(
Rymkiewicz J.
,
Lewczuk A.
), s. 26-28
artykuł:
Zarys rozwoju pogladow dotyczacych wlasciwego traktowania zwierzat
(
Denaburski J.
,
Cichocka C.
), s. 28-29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.