Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Rola ogniw lancucha technologicznego w przetworstwie zboz. Piekarstwo
(
Jankiewicz M.
), s. 2-3
artykuł:
Taki chleb powszedni - a moze inny?
(
Jarosz K.
), s. 4-5
artykuł:
Najciekawszy wyrob spozywczy roku
, s. 5
artykuł:
45 lat Wydzialu Chemii Spozywczej i Biotechnologii
(
Wysocki S.
,
Bielecki S.
,
Libudzisz Z.
), s. 6-7
artykuł:
Przydatnosc pieczywa bezglutenowego do zamrozenia
(
Kulagowska A.
,
Michalowski S.
), s. 8-10
artykuł:
Ocena aktywnosci kultury starterowej w dwufazowej metodzie fermentacji zakwasow piekarskich
(
Wlodarczyk M.
,
Diowksz A.
), s. 11-12
artykuł:
Syropy maltozowe w technologii cukierniczej
(
Nebesny E.
,
Pierzgalski T.
), s. 13-14
artykuł:
Lodz w czasach I wojny swiatowej i w koncu XX wieku
(
Piesiewicz H.
), s. 15-16
artykuł:
Cech Rzemiosl Spozywczych w Lodzi
, s. 16-17
artykuł:
Chleb mysliwski, korneliki i inne
, s. 18
artykuł:
Sonex - slonecznikowa oferta dla piekarzy
, s. 21-22
artykuł:
Jedyny w Polsce Cech Cukiernikow
, s. 22-24
artykuł:
Cukiernia Wlodzimierza Misia
, s. 25
artykuł:
Rusalka - czekoladowa legenda
, s. 26-27
artykuł:
Zaklad Mechaniki Maszyn i Celestynka z Lodzi
, s. 28-29
artykuł:
Szkola na miare naszych czasow
(
Lis B. K.
), s. 30-33
artykuł:
Niezbedne minimum swiadomosci ekologicznej
(
Koszmider M.
), s. 34-35
artykuł:
30 lat dzialalnosci Pracowni Lodow w Lodzi
(
Kaluziak H.
), s. 36-37
artykuł:
Czekolady, kuwertury czekoladowe dla cukiernikow i praliny
, s. 40-41
artykuł:
Konkurs w poznanskiej szkole
, s. 42
artykuł:
Komu potrzebne sa nowosci cukiernicze?
, s. 43
artykuł:
Miedzy marcepanem a zakalcem
, s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.