Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
1997
Tom
65
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Ochrona srodowiska i ekonomia w zootechnice
(
Mroczkowski S.
), s. 1-3
artykuł:
Identyfikacja nosicieli defektu genetycznego DUMPS
(
Kaminski S.
,
Rosc A.
), s. 3-6
artykuł:
Wykorzystanie polimorfizmu genu amelogeniny [AMGL] do oznaczania plci zarodkow bydlecych
(
Lechniak D.
,
Cumming I. R.
,
Switonski M.
), s. 6
artykuł:
INTERBULL
(
Osten-Sacken A.
), s. 7-9
artykuł:
Rola rasy simentalskiej w hodowli bydla w Polsce i na swiecie. Cz.I. Ujecie historyczne
(
Szarek J.
,
Adamczyk K.
), s. 9-12
artykuł:
Bydlo brunatne - przyszlosc swiatowej hodowli
(
Gardzina E.
,
Mazur A.
,
Makulska J.
,
Toborowicz R.
,
Weglarz A.
,
Zapletal P.
), s. 12-15
artykuł:
Kwalifikacja nasienia ogierow ras ciezkich do mrozenia i sztucznego unasieniania klaczy
(
Rys A.
), s. 15-16
artykuł:
Zarys historii rewindykacji koni polskich z Niemiec. Cz.III. Pamietnik Ryszarda Zoppiego
(
Budzynski M.
,
Michalowicz J.
,
Slomka Z.
), s. 16-19
artykuł:
Wplyw wczesnego uzytkowania rozplodowego maciorek merynosowych na ich produkcyjnosc
(
Kalinowska C.
), s. 19-21
artykuł:
Zabiegi technologiczne podnoszace przydatnosc mleka koziego do serowarstwa
(
Szumska D.
,
Tokarska M.
), s. 21-22
artykuł:
Alkaloidy - wystepowanie i znaczenie gospodarcze
(
Kondzielska L.
), s. 23-24
artykuł:
Zielonki z gruntow ornych jako surowiec do sporzadzania kiszonek
(
Borowiec F.
,
Furgal K.
,
Zajac T.
), s. 24-26
artykuł:
Motywy i formy sprzedazy bezposredniej produktow rolniczych w Austrii
(
Musial W.
,
Otolinski E.
), s. 27-29
artykuł:
Rezerwat szynszyli w Chile
(
Rzewska E.
), s. 30
artykuł:
Jerzy Goszczynski - zootechnik z powolania
(
Szczepanski W.
,
Kijak Z.
), s. 31-32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.