Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Normy a przepisy prawne
(
Marcinek J.
), s. 4-5
artykuł:
Kody kreskowe - warunki uczestnictwa w systemie EAN
, s. 6-7
artykuł:
Znaczenie srodkow slodzacych w zywieniu czlowieka
(
Okolska G.
,
Wierzejska R.
), s. 8-9
artykuł:
Skrobia modyfikowana - rodzaje, wlasciwosci, zastosowanie produktu
, s. 12-14
artykuł:
Bezposrednie metody wypieku pieczywa pszennego we Francji
(
Piesiewicz H.
), s. 16-17
artykuł:
Chleb w zywieniu czlowieka zdrowego i chorego
(
Gasiorowski H.
), s. 18-21
artykuł:
Kiedy bedziemy miec muzeum chleba?
(
Kania P.
), s. 22-23
artykuł:
Praslowianski chleb
(
Jarosz K.
), s. 26-27
artykuł:
Snack - szansa dla piekarzy i cukiernikow
(
Gubala K.
), s. 28
artykuł:
Puchar Swiata w cukiernictwie
, s. 28
artykuł:
Charakterystyka odpadow przy przerobie ziarna kakaowego
(
Swiechowski C.
), s. 30-33
artykuł:
Swiateczne pokazy cukiernicze
(
Kania P.
), s. 34
artykuł:
Proste i ladne dekoracje
, s. 38-39
artykuł:
Kwartet poleca nadziewarki do paczkow
, s. 40
artykuł:
Krotka historia lodow
, s. 43
artykuł:
36 Miedzynarodowy Salon Lodziarski w Longarone
(
Polak E.
,
Mart M.
), s. 44-45
artykuł:
O dawnym wyrobie lodow
(
Kaczmarek J.
), s. 46-47
artykuł:
Cieplo o zimnym
(
Klimek J.
), s. 49
artykuł:
Obraz firmy tworzy tez stroj roboczy
, s. 50
artykuł:
Konferencja szkoleniowo-naukowa. Tluszcze w zywieniu czlowieka. Nowe rekomendacje WHO/FAO
(
Gasparska R.
), s. 51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.