Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Swiatowy i krajowy rynek miesa
(
Urban R.
), s. 2-6
artykuł:
Badanie rynku
(
Fuchs M.
), s. 7-8
artykuł:
Europejskie surowce kielbasy i surowe szynki
, s. 8-10
artykuł:
Budowa baru przekaskowego
, s. 12-14
artykuł:
Koncepcja przeszkodowa przy produkcji pprzetworow miesnych
, s. 15-19
artykuł:
Wytyczne do produkcji konserw miesnych
, s. 20-23
artykuł:
Takim sposobem pieczen zawsze sie uda
, s. 27-31
artykuł:
Wedzenia - tradycyjna i uznana metoda utrwalania
, s. 31-33
artykuł:
Oczyszczanie sciekow w przetworstwie miesnym
, s. 33-35
artykuł:
Higiena w miejscu pracy
, s. 36-40
artykuł:
Prawidlowa dezynfekcja w przemysle miesnym
, s. 41
artykuł:
Nadziewarki musza byc bezpieczne
, s. 42-44
artykuł:
Zagrozenia zdrowia podczas kutrowania
, s. 44-46
artykuł:
Wymagania stawiane wilkom do miesa
, s. 47-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.