Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2001
Tom
08
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zmiany percepcji bodzcow chemicznych zwiazane z wiekiem i ich implikacje zywieniowe
(
Barylko-Pikielna N.
,
Matuszewska I.
), s. 5-22
artykuł:
Wspolczesne problemy zywienia dzieci szkolnych w Polsce
(
Gronowska-Senger A.
), s. 23-30
artykuł:
Perspektywy i tendencje rozwoju produkcji zywnosci gerodietetycznej
(
Szoltysek K.
), s. 31-41
artykuł:
Ocena wegetarianskiego i tradycyjnego sposobu zywienia oraz stanu odzywienia dzieci w wieku 1-3 lat
(
Friedrich M.
,
Rukojc M.
), s. 42-53
artykuł:
Hipocholesterolemiczne wlasciwosci chleba z nasionami lnu oleistego
(
Gambus H.
,
Mikulec A.
,
Pisulewicz P.
,
Borowiec F.
,
Zajac T.
,
Kopec A.
), s. 54-65
artykuł:
Wplyw dodatku maczki z bulw topinamburu na poziom glukozy w surowicy krwi szczurow doswiadczalnych
(
Kopec A.
,
Cieslik E.
), s. 66-70
artykuł:
Rola zywnosci funkcjonalnej w profilaktyce i terapii. Czy margaryne mozna zaliczyc do zywnosci funkcjonalnej?
(
Kozlowska-Wojciechowska M.
), s. 71-80
artykuł:
Ocena wiedzy zywieniowej sluchaczy studiow podyplomowych i studentow Wydzialu Ochrony Zdrowia Collegium Medicum UJ
(
Miedzybrodzka A.
,
Piorecka B.
), s. 81-89
artykuł:
Bakteriocynogenne wlasciwosci Lactobacillus acidophilus
(
Klewicka E.
,
Libudzisz Z.
), s. 90-98
artykuł:
Forma optyczna kwasu mlekowego tworzona przez bakterie z rodzaju Lactobacillus w podlozu zawierajacym rozne zrodlo wegla
(
Slizewska K.
,
Libudzisz Z.
), s. 99-106
artykuł:
Zmiany wybranych cech jakosciowych podczas przechowywania nieukwaszonego i ukwaszonego mleka bifidusowego
(
Motyl I.
,
Libudzisz Z.
), s. 107-118
artykuł:
Poziom fruktanow w chlebie mieszanym
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Cieslik E.
), s. 119-124
artykuł:
Wplyw dodatku inuliny na jakosc pieczywa cukierniczego
(
Gorecka D.
,
Butka A.
,
Korczak J.
), s. 125-135
artykuł:
Herbatniki z amaranthusem - wartosc odzywcza, trwalosc, jakosc sensoryczna
(
Gambus H.
,
Gambus F.
,
Wojdyla J.
,
Augustyn G.
), s. 136-142
artykuł:
Zawartosc wybranych pierwiastkow w przecierowych sokach z marchwi
(
Suwala G.
), s. 143-149
artykuł:
Ocena ryzyka zdrowotnego zywnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 150-161
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.