Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Pasze Przemysłowe
Rocznik
2004
Tom
13
Numer
11-12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11-12
artykuł:
Wymagania techniczne i organizacyjne w produkcji i obrocie srodkow zywienia zwierzat
(
Korol W.
), s. 2-5
artykuł:
Wybrane elementy kontroli urzedowej i wewnetrznej w produkcji surowcow pochodzenia zwierzecego ze szczegolnym uwzglednieniem etapu produkcji pierwotnej
(
Kwiatek K.
), s. 6-11
artykuł:
Wplyw nowoczesnych technik i technologii przetwarzania pasz na walory odzywcze i jakosc zdrowotna
(
Zawislak K.
), s. 12-15
artykuł:
Zapewnienie jakosci badan chemicznych srodkow zywienia zwierzat
(
Korol W.
), s. 16-19
artykuł:
System jakosci w laboratorium badania srodkow zywienia zwierzat
(
Korol W.
), s. 19-23
artykuł:
Nowa, wyzsza efektywnosc wiazania mykotoksyn
(
Iniarski R.
), s. 24-26
artykuł:
SELACID Green Growth - czyli powrot krotko i srednio lancuchowych kwasow tluszczowych
(
Van Hees H.
,
Van Gils B.
), s. 27-30
artykuł:
Ocena wybranych cech bialka w pelnotlustych ekstrudatach nasion soi [full fat soybean] metoda wskaznika purpury bromokrezolowej [BCPI]
(
Matyka S.
,
Szmigielski M.
,
Moscicki L.
), s. 32-36
artykuł:
Wielozadaniowe granulatory firmy A.Kahl GmbH
(
Moscicki L.
), s. 40
artykuł:
Kto placi za zmiany?
(
Szarek S.
,
Witak B.
), s. 42-44
artykuł:
Przemysl paszowy na swiecie wg Feed International z pazdziernika 2004 r.
, s. 46-47
artykuł:
Perspektywy rynku rolnego po rozszerzeniu Unii Europejskiej w perspektywie lat 2004-2011. Wyciag z opracowania Dyrekcji Rolnej Komisji Europejskiej Unii Europejskiej
, s. 48-51
artykuł:
Spotkanie seminaryjno-szkoleniowe PZPP Warszawa, 23 listopada 2004 r. Polski Zwiazek Producentow Pasz organizatorem konferencji 'Aktualna sytuacja prawna w przemysle paszowym'
, s. 60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.