Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Realizacja polityki panstwa w dziedzinie rolnictwa, przetworstwa rolno-spozywczego i rolniczych badan naukowych
(
Smolarek R.
), s. 17-20
artykuł:
Gospodarka rolno-zywnosciowa Polski u progu negocjacji czlonkowskich z Unia Europejska
(
Piskorz W.
), s. 21-23
artykuł:
Prywatyzacja przemyslu spozywczego - ocana przebiegu i skutkow
(
Urban R.
), s. 24-27
artykuł:
Zaangazowanie kapitalowe w procesie restrukturyzacji rolnictwa i przemyslu spozywczego
(
Dmochowski J.
,
Musial A.
), s. 28-29
artykuł:
Certyfikacja przyszloscia przedsiebiorstw przemyslu spozywczego
(
Berdowski J. B.
), s. 30-31
artykuł:
Zintegrowane kanaly dystrybucji artykulow zywnosciowych
(
Klosiewicz U.
), s. 32-35
artykuł:
Gastronomia i przemysl spozywczy wobec rozwoju komunikacji drogowej w Polsce
(
Kowrygo B.
,
Sawicka B.
), s. 36-39
artykuł:
Zmiany jakosci kawy palonej
(
Matyjaszczyk E.
), s. 40-41
artykuł:
Rynek zywnosci wygodnej
(
Imbs B.
), s. 42
artykuł:
Urzadzenia dla malych zakladow produkujacych zywnosc wygodna
(
Raczko W. P.
,
Banasiak B.
), s. 43-45
artykuł:
Mlekovita to tradycja - jakosc - zaufanie
, s. 50
artykuł:
Od szklanki do rzeki mleka
, s. 52
artykuł:
Smakowitosc zywnosci
(
Bednarska A.
,
Kostyra H.
), s. 55-58
artykuł:
Rynek dodatkow a wspolczesna technologia zywnosci
(
Rutkowski A.
), s. 59-62
artykuł:
Tradycja i jakosc w Grupie Agros
, s. 64-65
artykuł:
Rola znakow towarowych w eksporcie
(
Mazurek E.
), s. 66-67
artykuł:
Zdrowie i smak na tak
(
Cacak-Pietrzak G.
), s. 68-70
artykuł:
Nowe produkty specjalnego przeznaczenia
(
Zdziennicka D.
,
Kostrzewa E.
), s. 72-73
artykuł:
Market Zloty Medal
(
Fiszer W.
), s. 73
artykuł:
Nauka a rozwoj branzy koncentratow spozywczych
(
Remiszewski M.
,
Slowinski W.
), s. 74
artykuł:
Zastosowanie metod immunometrycznych w analizie zywnosci
(
Jedrychowski L.
), s. 75-78
artykuł:
Zastosowanie bakterii Lactobacillus acidophilus w przemysle mleczarskim
(
Fetlinski A.
), s. 79-80
artykuł:
Keltrol - guma ksantanowa w zywnosci
, s. 82
artykuł:
Mistrzowie slodkiego rynku
(
Smolinski E.
), s. 84-85
artykuł:
Jakosc - podstawa sukcesu
(
Smolinski E.
), s. 86
artykuł:
Przede wszystkim czystosc
, s. 88
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.