Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Marketing - czesc I
(
Czverdely-Milewska K.
), s. 6
artykuł:
Jak byc konkurencyjnym na rynku pieczywa
(
Mart M.
), s. 7
artykuł:
Wykorzystanie koncentratow i izolatow bialek mleka w produkcji pieczywa i wyrobow cukierniczych
(
Janitz W.
,
Gorecka D.
), s. 12-13
artykuł:
Jakosc maki w produkcji piekarskiej. PSS Spolem Bialystok
(
Czarnecka K.
), s. 14-15
artykuł:
Chleb krojony i pakowany - produktem coraz czesciej poszukiwanym
(
J.K.
,
W.G.
), s. 16-17
artykuł:
Czego mozna sie dowiedziec o piekarstwie z prasy codziennej
(
Kownacki J.
), s. 18-19
artykuł:
Czy rzemioslu piekarskiemu grozi kryzys
(
Gubala W.
), s. 20
artykuł:
Pieczywo organiczne - necaca nisza rynkowa
(
A.L.
), s. 21
artykuł:
Chleb czy bulka?
(
P.K.
,
W.G.
), s. 21
artykuł:
Maszyny maja ulatwiac prace piekarza
(
peka
), s. 24
artykuł:
Firma Lesaffre pomaga nauczycielom
(
Kopinska U.
,
Zdyb M.
), s. 25
artykuł:
Nowosci w procesie przemyslowej produkcji pizzy
(
Kielbiewski P.
), s. 27
artykuł:
Mestrukton-Pol oferuje maszyny piekarskie i cukiernicze
, s. 28
artykuł:
Inicjatywa piekarza
(
Perzynski M.
), s. 30
artykuł:
Tradycje piekarskie Mariana Bobkowskiego
(
Jarosz K.
), s. 31
artykuł:
Nazwy w technice
(
Jarosz K.
), s. 33
artykuł:
W kierunku zdrowszych i tanszych slodyczy
(
Lazarowicz A.
), s. 34-35
artykuł:
Alpejska strategia Stollwercka
(
R.G.
), s. 36
artykuł:
Slodkie wpadki
(
R.G.
), s. 37
artykuł:
IV Mistrzostwa Polski Cukiernikow
(
Kania-Lentes P.
), s. 38-40
artykuł:
Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Ciastkarz. Eliminacje
(
Surel-Hildebrand U.
,
Bielecki J. A.
,
Perzynski M.
,
Jarosz K.
,
Waltar J.
,
Ogorkiewicz I.
,
Gatz B.
), s. 41-44
artykuł:
Miedzynarodowa wymiana mlodziezy
(
P.K.
), s. 45
artykuł:
Szkolka cukiernicza. Czesc I. Z karmelem za pan brat. Lekcja 10. Wielkanocne eksponaty
(
Kania-Lentes P.
), s. 46-47
artykuł:
Szkolka cukiernicza. Praliny. Co to jest ganasz
(
Sargenti G.
,
Kania-Lentes P.
), s. 48-49
artykuł:
Nasza propozycja - trufle waniliowe
, s. 49
artykuł:
Uroczysty stol w kwiatach
(
Zusin K.
), s. 50-51
artykuł:
Elegancja i funkcjonalnosc - to sie zawsze oplaca
, s. 52
artykuł:
El Muna - przywrocony wypiek wielkanocny rodem z Polwyspu Iberyjskiego
(
Hepi
), s. 53
artykuł:
Mazurki to smak i ozdoba
(
Kania-Lentes P.
), s. 54-55
artykuł:
Grozne mity
(
Klimek J.
), s. 58
artykuł:
Producent lodow w Bolonii i Rimini
(
Polak E.
), s. 60
artykuł:
GRANULATI ITALIA SRL laczy tradycje z nowoczesnoscia
, s. 62
artykuł:
Zatrudnianie mlodocianych [cz.III]
(
Paprocki J.
), s. 64-65
artykuł:
Ocena wplywu wybranych preparatow polepszajacych na wartosc wypiekowa maki otrzymanej z ziarna porosnietego
(
Dojczew D.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Ceglinska A.
), s. 91-11
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.