Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2010
Tom
17
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Mikoproteiny
(
Wocior A.
,
Zlotkowska D.
,
Kostyra H.
,
Kostyra E.
), s. 5-16
artykuł:
Witamina B12 - budowa, biosynteza, funkcje i metody oznaczania
(
Kosmider A.
,
Czaczyk K.
), s. 17-32
artykuł:
Antymikrobiologiczne opakowania zywnosci
(
Martyn A.
,
Targonski Z.
), s. 33-44
artykuł:
Wplyw dodatku ekstraktow roslinnych na zawartosc polifenoli ogolem, antocyjanow, witaminy C i pojemnosc przeciwutleniajaca nektarow z czarnej porzeczki
(
Kalisz S.
,
Scibisz I.
), s. 45-55
artykuł:
Termiczna degradacja antocyjanow owocow borowki wysokiej
(
Scibisz I.
,
Kalisz S.
,
Mitek M.
), s. 56-66
artykuł:
Wplyw jadalnej powloki bialkowo-woskowej na jakosc przechowalnicza winogron [Vitis vinifera L.]
(
Kowalczyk D.
,
Pikula E.
), s. 67-76
artykuł:
Zawartosc skladnikow mineralnych w owocach pieciu odmian dyni olbrzymiej [Cucurbita maxima]
(
Niewczas J.
,
Mitek M.
), s. 77-84
artykuł:
Zawartosc glutenu w klaczu palki wodnej waskolistnej [Typha angustifolia]
(
Kurzawska A.
,
Gorecka D.
,
Piasecka-Kwiatkowska D.
,
Dziedzic K.
), s. 85-92
artykuł:
Jakosc ciasta i chleba pszenno-gryczanego w zaleznosci od dodatkow technologicznych
(
Zmijewski M.
), s. 93-103
artykuł:
Produkcja pieczywa na zurkach ze zboz bezglutenowych
(
Wolska P.
,
Ceglinska A.
,
Dubicka A.
), s. 104-111
artykuł:
Wlasciwosci przeciwutleniajace wybranych herbatek bedacych suplementami diety
(
Sielicka M.
,
Pacholek B.
,
Zagorska A.
), s. 112-122
artykuł:
Stabilnosc aromatu fermentowanego mleka sojowego w czasie chlodniczego przechowywania
(
Zareba D.
), s. 123-135
artykuł:
Wplyw dodatku kultur probiotycznych Lactobacillus na intensyfikacje proteolizy w serach typu holenderskiego
(
Aljewicz M.
,
Cichosz G.
,
Kowalska M.
), s. 136-145
artykuł:
Wplyw enzymow drozdzy Yarrowia lipolytica na wybrane cechy jakosciowe dojrzewajacych serow niskotluszczowych
(
Pokora M.
,
Niedbalska J.
,
Szoltysik M.
), s. 146-158
artykuł:
Wplyw rozdrobnienia miesa wolowego na dokladnosc szacowania zawartosci tluszczu metoda komputerowej analizy obrazu
(
Chmiel M.
,
Dasiewicz K.
,
Slowinski M.
), s. 159-166
artykuł:
Mozliwosci zastosowania bakterii probiotycznych w dojrzewajacych produktach miesnych
(
Neffe K.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 167-177
artykuł:
Ocena spozycia alkoholu, tluszczu i sodu w wybranej grupie pacjentow z pierwotnym nadcisnieniem tetniczym
(
Durkalec-Michalski K. J.
,
Suliburska J. M.
,
Krejpcio Z.
,
Bogdanski P.
), s. 178-190
artykuł:
Wplyw fruktooligosacharydow i polifenoli z cykorii na procesy fermentacyjne zachodzace w koncowym odcinku przewodu pokarmowego u szczurow doswiadczalnych
(
Zary-Sikorska E.
,
Juskiewicz J.
), s. 191-199
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
), s. 200-201
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.