Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Strategia zapobiegania. Szkodniki w kuchni
(
Dzwolak W.
), s. 3
artykuł:
Stan magazynu. Magazyny w zakladzie gastronomicznym
(
Grzesinska W.
), s. 4-5
artykuł:
Kult dobrego smaku. Cafe Europe przy Krolewskim Trakcie w Warszawie
(
Matuszak D.
), s. 6
artykuł:
Liderzy rynku
, s. 7
artykuł:
Ziemniaczane sekrety. Polprodukty ziemniaczane
(
Czerwinska D.
), s. 8-9
artykuł:
Jakosc tkwi w bulce
, s. 9
artykuł:
Czysta woda, zdrowia doda. Wody mineralne, jako zrodlo skladnikow mineralnych w diecie
(
Hoffmann M.
), s. 10-11
artykuł:
Biesiady w podrozy
(
Wernichowska B.
), s. 12-13
artykuł:
Przy stolach Prezydenta. Paszport kulinarny
(
Serwatowski W.
), s. 14-15
artykuł:
Perfekcyjny design. EuroGastro 2009 znad filizanki kawy
(
Serwatowski W.
), s. 18
artykuł:
Rewolucja w gastronomii
, s. 19
artykuł:
Stawiam na przedsiebiorczosc
(
DM
), s. 20
artykuł:
Grecka feta
, s. 22
artykuł:
Zielnik szefa kuchni. Mrozone ziola firmy Oerlemans Foods
, s. 23
artykuł:
Akademia espresso [IV]
(
Matuszak D.
), s. 24
artykuł:
Slodka wizytowka stolicy
(
Matuszak D.
), s. 25
artykuł:
Krolowa cappuccino
(
Gasik D.
), s. 26
artykuł:
Czlowiek uczy sie cale zycie
(
Dominik P.
), s. 28-29
artykuł:
A jednak palacze gora!
(
AW
), s. 30
artykuł:
Kariera kryzysowa
(
Wojciechowska T.
), s. 31
artykuł:
Mistrzowski Green Day
(
DM
), s. 36-37
artykuł:
Wiosenny powiew burgunda. Francuskie wina, norweskie ryby i muzyka
(
Ka
), s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.