Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Polagra'95 - po raz pierwszy forum piekarsko-cukiernicze
, s. 3-9
artykuł:
Trzy nagrody dla Gryfa
(
Kurpiel E.
), s. 5
artykuł:
Polifenole jako naturalne przeciwutleniacze zywnosci
(
Oszmianski J.
), s. 10-11
artykuł:
Badania nad zastosowaniem materialow opakowaniowych produkcji krajowej do pakowania pieczywa pszennego
(
Chabiera J.
,
Miller P.
,
Zbierzchowska A.
), s. 12-13
artykuł:
Wielu piecze tam chleb w domu
(
Debiecki S.
), s. 14
artykuł:
Niemcy - ludnosc i spozycie pieczywa w swietle liczb
(
Piesiewicz H.
), s. 16-18
artykuł:
Pieczywo w restauracjach francuskich
(
Piesiewicz H.
), s. 19
artykuł:
Tradycyjny wypiek chleba
(
Kaczmarek J.
), s. 20
artykuł:
Pieczywo z Dusseldorfu na podniebnych szlakach
, s. 21
artykuł:
Piece FN Aerotherm dla wymagajacych piekarzy
(
Nestorowicz S.
), s. 23
artykuł:
Cudze chwalicie, swego nie znacie
, s. 24-25
artykuł:
Czekolada najwyzszej jakosci -Cacao Barry Polska
, s. 27
artykuł:
Uroczyste otwarcie Warszawskij Szkoly Cukierniczej z udzialem Eliseo Tantiego
(
Kania P.
), s. 29-30
artykuł:
Miad'95 - Miedzynarodowy Salon Cukierniczy w Mediolanie
(
Kania P.
), s. 30-31
artykuł:
W krainie lodow
(
Soszynska-Masny M.
), s. 32-34
artykuł:
Wyposazenie pracowni cukierniczej
(
Coletto F.
), s. 35
artykuł:
Nowoczesnosc i tradycja w Poznanskim Osrodku Szkoleniowym
(
Henke A.
), s. 39
artykuł:
Znak zgodnosci z Polska Norma
(
Kocznorowski A.
), s. 45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.