Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wplyw powlekania na wlasciwosci fizyczne aglomerowanego sproszkowanego napoju kakaowego
(
Kowalska J.
)
artykuł:
Zawartosc skladnikow o wlasciwosciach przeciwutleniajacych w sokach i napojach z owocow kolorowych
(
Kalisz S.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Stabilnosc przechowalnicza kielbas parzonych z dodatkiem fosforanu dwuskrobiowego [skronet]
(
Paulo A.
,
Cierach M.
)
artykuł:
Flavonoid metabolism in human
(
Nemeth K.
,
Takacsova M.
,
Piskula M. K.
)
artykuł:
Wplyw temperatury na wybrane wlasciwosci jablek suszonych konwekcyjnie i sublimacyjnie
(
Fabisiak A.
,
Witrowa-Rajchert D.
,
Gluszko J.
)
artykuł:
Wplyw zawartosci izomerow trans w tluszczach na jakosc ciast wysokotluszczowych
(
Zbikowska A.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Nasiona fasoli - zrodlem odzywczych i nieodzywczych makroskladnikow
(
Krupa U.
,
Soral-Smietana M.
)
artykuł:
Szacowanie ryzyka mikrobiologicznego - zastosowanie w produkcji i obrocie zywnoscia
(
Kowalik J.
,
Tarczynska A.
,
Ziajka S.
)
artykuł:
Walidacja miareczkowej metody oznaczania aspartamu z zastosowaniem metanolanu sodu
(
Majewska E.
)
artykuł:
Aktywnosc przeciwutleniajaca owocow borowki wysokiej [Vaccinium corymbosum L.]
(
Scibisz I.
,
Mitek M.
,
Malewska J.
)
artykuł:
Listeria monocytogenes w przetworach typu gravad z pstraga teczowego [Oncorhynchus mykiss]
(
Michalczyk M.
,
Leszczynska-Fik A.
)
artykuł:
Wplyw wielkosci dodatku i czasu dzialania transglutaminazy oraz stopnia rozdrobnienia miesa na wlasciwosci farszow drobiowych z obnizona zawartoscia soli kuchennej
(
Arciszewska A.
,
Cegielka A.
)
artykuł:
Predykcja wynikow jednoczesnej produkcji inulinazy i inwertazy przez szczepy Aspergillus niger i Kluyveromyces marxianus przy zastosowaniu techniki sieci neuronowych
(
Solowiej B.
,
Pielecki J.
,
Szwajgier D.
)
artykuł:
Wplyw solenia i solankowania na jakosc mikrobiologiczna miesa kurczat
(
Wachowicz I.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Charakterystyka chemiczna owocow wybranych odmian gruszy azjatyckiej [Pyrus pyrifolia]
(
Kopera M.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Porownanie wlasciwosci przeciwutleniajacych preparatow karotenoidow uzyskanych z owocow pomidora i papryki
(
Wolosiak R.
)
artykuł:
Zdolnosc wybranych szczepow Lactobacillus sp. do fermentowania oligosacharydow i oligopolioli o zroznicowanym stopniu polimeryzacji
(
Galazka I.
,
Klewicki R.
,
Slizewska K.
)
artykuł:
Wplyw sposobu koagulacji na biodostepnosc wapnia i fosforu z permeatow otrzymanych przy produkcji serow twarogowych metoda ultrafiltracji
(
Wilczewska J.
,
Klobukowski J.
,
Szpendowski J.
)
artykuł:
Antioxidant activity of wheat bran extract in rapeseed oil
(
Mikulajova A.
,
Takacsova M.
,
Nemeth K.
,
Rasova N.
,
Vojtekova S.
)
artykuł:
Metody statystyczne w systemie HACCP w przemysle mleczarskim
(
Tarczynska A.
,
Ziajka S.
,
Kowalik J.
)
artykuł:
Wplyw substytucji slodu przetworami kukurydzianymi na zawartosc azotu alfa-aminowego w brzeczkach laboratoryjnych
(
Jurek K.
,
Petrow A.
)
artykuł:
Wplyw polifenoli tarczycy bajkalskiej i glogu dwuszyjkowego na procesy utleniania wybranych skladnikow ciasta kruchego w trakcie jego wypieku
(
Jaroslawska A.
,
Oszmianski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.