Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Wspolczesne poglady na temat substancji toksycznych wystepujacych w zywnosci
(
Warchalewski J. R.
), s. 8-10
artykuł:
Nowa maszyna UNIPAK-u - automat do pakowania poziomego
, s. 11
artykuł:
Dlaczego polecamy obrotowe piece "Advantage"firmy BAXTER
(
Nestorowicz S.
), s. 14
artykuł:
Produkcja chleba mieszanego z maki mieszanej
(
Gasiorowski H.
), s. 25-26
artykuł:
Wplyw wyciagu i stopnia rozdrobnienia maki zytniej na wybrane wlasciwosci ukladow weglowodanowego i bialkowego
(
Michniewicz J.
,
Wdowczyk A.
), s. 26-27
artykuł:
Porownanie wplywu dodatkow mleka i koncentratu bialka grochu na sklad aminokwasowy chleba
(
Kedzior Z.
), s. 28-30
artykuł:
Wplyw Bioflaxu na cechy jakosciowe chleba pszennego
(
Kawka A.
), s. 30-31
artykuł:
Radiacyjne i termiczne utrwalanie chleba - porownanie
(
Jankiewicz M.
,
Kedzior Z.
,
Kiryluk J.
,
Michniewicz J.
,
Ciesielska H.
,
Paschke H.
,
Olechnowicz H.
), s. 32
artykuł:
Wplyw sacharozy,syropow skrobiowych i innych cukrow na cechy jakosciowe lodow
(
Malolepszy B.
), s. 35-36
artykuł:
Import lodow w latach 1992-1993
(
Blonski Z.
,
kuleta P.
), s. 36-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.