Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Regionalne, czyli totalne. Rozmowa z Henrykiem Wujcem, b. wiceministrem rolnictwa, czlonkiem Rady Politycznej UW, szefem Programu Promocji Rozwoju Produktow Regionalnych Fundacji dla Polski
(
Kowalczyk O.
,
Lesniewski B.
), s. 8-9
artykuł:
Placebo dla otylych. Bruksela przerzuca odpowiedzialnosc za problem otylosci na przemysl spozywczy
(
Gantner A.
), s. 10-11
artykuł:
Jajko ab ovo. Unia kontratakuje, polski przemysl drobiarski w defensywie
(
Lesniewski B.
), s. 12-13
artykuł:
Boska strawa. Biblia o bezpieczenstwie i higienie zywnosci
(
Wierzbicki M.
), s. 14-15
artykuł:
Duch kujawsko-pomorski. Rozmowa z Bogumila Wieslawa Mikolajczak, Wojewodzkim Lekarzem Weterynarii wojewodztwa kujawsko-pomorskiego. Wielkie sprzatanie Bydgoszczy
, s. 16
artykuł:
Duch kujawsko-pomorski. Rozmowa z Maciejem Borowieckim, Panstwowym Wojewodzkim Inspektorem Sanitarnym wojewodztwa kujawsko-pomorskiego. Doktor Rynek
, s. 17
artykuł:
Wirusy mutanty atakuja, cz.III. Nowe mutacje starych patogenow coraz grozniejsze!
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 18-19
artykuł:
Stawka wieksza niz HACCP. Nowela Ustawy o warunkach zdrowotnych zywnosci i zywienia
(
Grochowska M.
), s. 20-21
artykuł:
Sprawdzac i poprawiac! Okreslenie zasad weryfikacji systemu HACCP w zakladach gastronomicznych i cateringowych
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Czarniecka-Skubina E.
), s. 22-23
artykuł:
Dwa w jednym. Audit producentow: wspolny czy wedlug wlasnego pomyslu
(
Marzec M.
), s. 27-28
artykuł:
T[fu]rcza certyfikacja. Ciemna strona HACCP w Polsce
(
Dzwolak W.
), s. 28-29
artykuł:
Koniec krola szczurow. Nowe regulacje prawne Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w zakresie pest control
(
Jarecki A.
,
Maslowska M.
), s. 30-33
artykuł:
Pakujaca inteligencja. Torby i butelki sa coraz madrzejsze. Chronia nie tylko produkt, lecz takze klienta
(
Muranowicz A.
), s. 34-35
artykuł:
Pol tony drugiej swiezosci. Zatrucie pokarmowe a la carte
(
Kowalczyk O.
,
Muranowicz A.
), s. 36-37
artykuł:
Dyktatura klienta. Podstawowe zasady ochrony konsumenta w krajach UE
(
Kwiatek K.
), s. 38-39
artykuł:
W drodze. Jak zabezpieczyc si� przed stratami w transporcie?
(
Kowalczyk O.
), s. 40-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.