Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2006
Tom
13
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zastosowanie mleczanow do produkcji wyrobow drobiowych niezawierajacych dodatku azotanu [III] sodu
(
Gajowiecki L.
,
Kotowicz M.
,
Lachowicz K.
,
Dabrowski W.
,
Koronkiewicz A.
,
Zochowska-Kujawska J.
,
Sobczak M.
,
Zych A.
)
artykuł:
Wplyw procesow termicznych i biologicznych na pojemnosc przeciwutleniajaca nasion fasoli [Phaseolus vulgaris L.]
(
Biezanowska-Kopec R.
,
Pisulewski P. M.
)
artykuł:
Zastosowanie mikroorganizmow immobilizowanych w winiarstwie
(
Bonin S.
)
artykuł:
Isotachophoretic analysis of the artificial sweeteners and time-intensity sweetness evaluation of soft drinks
(
Lehkozivova J. A.
,
Karovicova J.
,
Kohajdova Z.
,
Suhaj M.
,
Simonova I.
)
artykuł:
Stopien wdrozenia GHP, GMP i HACCP w przemysle spozywczym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Porownanie jakosci mrozonek z selera otrzymanych sposobem tradycyjnym i zmodyfikowanym
(
Gebczynski P.
)
artykuł:
Ziarno jeczmienia nagiego i oplewionego jako surowiec nieslodowany w piwowarstwie
(
Zembold A.
,
Blazewicz J.
)
artykuł:
Biotoksyny morskie - wystepowanie i metody analizy
(
Michalski M. M.
)
artykuł:
Ocena pozywek stosowanych w wykrywaniu obecnosci oraz oznaczaniu liczby Campylobacter spp. w miesie drobiowym
(
Kwiatek K.
,
Zasadny R.
)
artykuł:
Wplyw procesu dekontaminacji z zastosowaniem pary wodnej na jakosc wybranych przypraw
(
Remiszewski M.
,
Kulczak M.
,
Jezewska M.
,
Korbas E.
,
Czajkowska D.
)
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
,
Karas W.
)
artykuł:
Rynek mleka i jego przetworow w Polsce w latach 1989-2005
(
Lukasinski W.
)
artykuł:
Perferencje konsumentow jaj na rynku wroclawskim
(
Trziszka T.
,
Nowak M.
,
Kazmierska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.