Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Skutki potencjalnego zakazu stosowania genetycznie zmodyfikowanych roslinnych surowcow paszowych
(
Jurga R.
), s. 2-6
artykuł:
Syntetyczna informacja o sytuacji na krajowym rynku zboz i pasz
, s. 7-8
artykuł:
Sytuacja na swiatowym rynku zboz
, s. 8-9
artykuł:
Sytuacja w krajowym przemysle zbozowo-mlynarskim i wtornym przetworstwie zboz
, s. 9-11
artykuł:
Zbiory 2007 roku i jakosc pszenicy i zyta w wybranych krajach europejskich
, s. 12-13
artykuł:
Produkcja, podaz i popyt na ziarno pszenicy oraz jej jakosc ze zbiorow 2007 roku w USA
(
Jurga R.
), s. 14
artykuł:
Zaklad Przetworstwa Zboz i Piekarstwa IBPRS - w 2008 roku - 60 lat dzialalnosci
(
Gorniak W.
), s. 19
artykuł:
Przydatnosc oceny alweograficznej do kontroli procesu komponowania maki koncowej
(
Abramczyk D.
), s. 20-22
artykuł:
Kwasowosc tluszczowa w mace pszennej i zytniej
(
Szafranska A.
), s. 22-24
artykuł:
Wplyw techniki i technologii wytwarzania ciast na objetosc uzyskanego pieczywa pszennego
(
Lewicka B.
), s. 25-26
artykuł:
Najnowsza inwestycja firmy PAVAN S.r.l. w USA - linia makaronow spaghetti o wydajnosci 100 ton na dobe
, s. 27-28
artykuł:
Produkcja pasz przemyslowych i stan ekonomiczno-finansowy przedsiebiorstw przemyslu paszowego
, s. 30-31
artykuł:
ABC profilaktyki w ochronie przed szkodnikami zbozowo-macznymi
, s. 32
artykuł:
Poznanska Szkola Nauki o Zywnosci
(
Gasiorowski H.
), s. 33-34
artykuł:
ICC rozwija dzialalnosc w Ameryce Poludniowej
(
Moscicki L.
), s. 35-36
artykuł:
Rozwoj sytuacji na wspolnotowym i krajowym rynku zboz w pierwszym kwartale roku gospodarczego 2007-2008
(
Borek M.
), s. 37-38
artykuł:
Uprawa kukurydzy w Polsce zagrozona
, s. 39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.