Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1999
Tom
08
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Biologically active peptides from plant and animal proteins
(
Dziuba J.
,
Minkiewicz P.
,
Nalecz D.
), s. 3-16
artykuł:
Investigation of the ability of selenium accumulation by lactic acid bacteria of Lactobacillus species and yeast Saccharomyces cerevisiae
(
Diowksz A.
,
Ambroziak W.
,
Wlodarczyk M.
), s. 17-22
artykuł:
Antibacterial activity of different fractions from the culture of Propionibacterium acidipropionici
(
Warminska-Radyko I.
,
Laniewska-Moroz L.
), s. 23-29
artykuł:
Antibacterial activity of the preparation from Lactobacillus plantarum culture against Yersinia enterocolitica
(
Laniewska-Moroz L.
,
Warminska-Radyko I.
), s. 31-36
artykuł:
The isolation and detection of Listeria from artificially contaminated food by use of immunomagnetic separation and cultivation procedures
(
Wieckowska M.
,
Sadowska B.
,
Brzychcy M.
,
Rudnicka W.
,
Rozalska B.
), s. 37-43
artykuł:
Biosynthesis of amylases by Bacillus polymyxa cells immobolized in calcium alginate and chitosane
(
Rodziewicz A.
,
Rymowicz W.
), s. 45-52
artykuł:
Relation between ochratoxin A content in cereal grain and mixed meals determined by the ELISA and HPLC methods and attempt to evaluate their usability for monitoring studies
(
Jarczyk A.
,
Jedrychowski L.
,
Wroblewska B.
,
Jedryczko R.
), s. 53-64
artykuł:
Enzymatic interesterification of blends of liquid and totally hydrogenated fats to obtain the margarine base stocks of minimal content of trans isomers
(
Ledochowska E.
), s. 65-76
artykuł:
The effect of age, genotype and sex on meat quality of broiler chickens
(
Szalkowska H.
,
Meller Z.
), s. 77-86
artykuł:
Bioavailability of magnesium from diets with ripening cheeses being salted in brine with the addition of potassium chloride
(
Klobukowski J.
,
Cichon R.
,
Kozikowski W.
), s. 87-96
artykuł:
Thyroid response to acute exercise in untrained rats fed diets with different protein and carbohydrate levels
(
Rosolowska-Huszcz D.
), s. 97-108
artykuł:
Preference and consumption of vegetables and fruit among schoolchildren
(
Babicz-Zielinska E.
), s. 109-116
artykuł:
Nitrate and nitrite contents in daily food ration of elderly people living in nursing home
(
Cieslik E.
), s. 117-123
artykuł:
Assessing the intake of selected nutrients from food rations of menopausal women and andropausal men. I.Intake of energy and basic components
(
Przyslawski J.
,
Nowak J.
), s. 125-134
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.