Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Wykorzystanie maki owsianej do ekstruzji
(
Gasiorowski H.
,
Kawka A.
,
Kiryluk J.
,
Kolodziejczyk P.
), s. 2
artykuł:
IBA - najwieksze targi Europy
(
Gubala M.
,
Mart M.
), s. 4-7
artykuł:
Twoj klucz do sukcesu
(
Kowalska A.
,
Swiesciak J.
), s. 8-9
artykuł:
Eurofours na rynku polskim
, s. 12-13
artykuł:
Eugeniusz Chylek - kapitan piekarstwa
, s. 13
artykuł:
Dlaczego pumpernikiel rarytasem jest?
(
Gasiorowski H.
), s. 16
artykuł:
Wytwornia Pumpernikla Adama
(
Mart M.
), s. 17
artykuł:
Chleb od Greli
(
Krawczyk W.
), s. 20-21
artykuł:
Kopernik ... kawalek piernika
(
Danielewicz A.
,
Korpal M.
), s. 22-23
artykuł:
Pokazy dekoracji w stylu Decor 2000
(
Kania P.
), s. 24-25
artykuł:
Slodka normalizacja
, s. 26
artykuł:
Wszystko do obrobki marcepana
, s. 30
artykuł:
Amaranthus - aspekty zywieniowe
(
Piesiewicz H.
,
Ambroziak Z.
), s. 32-33
artykuł:
Amaranthus roslina uprawna ponownie odkryta
(
Nalborczyk E.
), s. 34-35
artykuł:
Wplyw dodatku maki z nasion amaranthusa na wybrane cechy ciasta i pieczywa pszennego i zytniego
(
Haber T.
,
Haberowa H.
,
Karpinska J.
,
Lewczuk J.
,
Sobczyk M.
,
Cacak-Pietrzak G.
), s. 36-37
artykuł:
Wykorzystanie nasion amaranthusa jako dodatku do wybranych wyrobow cukierniczych
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Dojczew D.
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
,
Szczypaczewska M.
), s. 38
artykuł:
Amaranthus - nowy surowiec piekarski
(
Ambroziak Z.
,
Piesiewicz H.
,
Wegielek K.
,
Krasnowska B.
,
Wegielek K.
,
Baranski M.
), s. 39-42
artykuł:
Interpiek'95
(
Petrykowski P.
), s. 49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.