Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Fundacja Programow Pomocy dla Rolnictwa [FAPA]
, s. 14
artykuł:
Srodki przedakcesyjne Unii Europejskiej dla rolnictwa i obszarow wiejskich - program SAPARD
(
Siekierski C.
), s. 14
artykuł:
Wywiad z Gerardem Postem
(
Bortkun J.
,
Bogacz A.
), s. 17
artykuł:
Nowy produkt - jak go wymyslic, stworzyc i sprzedac?
(
Bogacz A.
,
Borowiec S.
,
Wojcicki M.
), s. 18-20
artykuł:
Innowacje WILD na targach Polagra w Poznaniu
, s. 21-22
artykuł:
Zastosowanie fizycznych metod nietermicznych do przedluzania trwalosci zywnosci
(
Porzucek H.
), s. 24-27
artykuł:
Polepszanie organoleptycznej i fizykochemicznej stabilnosci piwa. Czesc I. Stabilnosc organoleptyczna
(
Debourg A.
), s. 28-30
artykuł:
Substancje smakowo-zapachowe piwa [2]
(
Kordialik-Bogacka E.
,
Kuchciak T.
), s. 32-33
artykuł:
Jakosc jeczmienia, warunki slodowania a zawartosc beta-glukanu w brzeczce [2]
(
Baca E.
,
Pawlikowska B.
,
Michalowska D.
,
Golebiewski T.
), s. 34-36
artykuł:
Zmiana ekstraktu brzeczki podstawowej piwa metoda HGB firmy CENTEC
, s. 38-39
artykuł:
Laboratorium przyszlosci
, s. 42
artykuł:
Znaki i marki dyktuja warunki
, s. 45
artykuł:
Regulacje prawne obowiazujace w Unii Europejskiej w zakresie produkcji wyrobow spirytusowych
(
Potocki K.
), s. 46-47
artykuł:
Szanse i zagrozenia dla rynku ziemniakow jakie niesie wejscie Polski do struktur UE
(
Seremak-Bulge J.
), s. 48
artykuł:
Badania nad wplywem niektorych farb i emalii na wlasciwosci ziemniaczanego spirytusu surowego
(
Czuprynski B.
,
Klosowski G.
,
Kotarska K.
), s. 52-56
artykuł:
Stosowanie w przemysle fermentacyjnym drobnoustrojow modyfikowanych genetycznie - korzysci i obawy
(
Chablowska B.
,
Piasecka-Jozwiak K.
), s. 59-60
artykuł:
Produkcja octu w krajach Unii Europejskiej i w Polsce
(
Czuba J.
), s. 61-63
artykuł:
Progi i bariery dla branzy owocowo-warzywnej w kontekscie przylaczenia Polski do Unii Europejskiej
(
Pietrzak S.
), s. 64-66
artykuł:
Organizacja producentow jako podstawowy element wspolnej organizacji rynku i warzyw w UE
(
Jablonska L.
), s. 70-71
artykuł:
Tendencje rozwojowe w produkcji i zagospodarowaniu warzyw w Polsce
(
Kubiak K.
,
Krajewski A.
), s. 72-74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.